Takaakiertoa ja kontaktia

Tällä viikolla ei päästä perjantaitreeneihin Hannan kanssa niin kävin torstaiaamupäivällä yksin. Juu no tosiaan palkkausapu olisi tarpeen, ei siitä oikein tule mitään yksinään tuon pikkuisimman kanssa. Putken jatko-opettelu ei siis onnistunut, aloitin siivekkeen kierron opetuksen sitten. Mikä on kyllä erittäin tarpeellinen taito, eikä sitä kyllä osannut näköjään Jeccukaan kunnolla, tai sanotaan että varmasti eli aina. Tein Jecun kanssa tiistain treenirataa alusta esteelle 10 kahdessa pätkässä. Cassulle sitten puomia ja keinua lauantain kisoja ajatellen ja pakko oli sitten tuon radan alkukin tehdä osaavan koiran kanssa että jäi hyvä mieli :) Cassulla on kyllä nyt semmoinen draivi päällä joka kerta treeneissä että ihan käsittämätöntä. Mutta sehän tosiaan on ihan eri koira sisällä nurmialustalla kuin ulkokentillä. Jopa haukahti mulle kesken rataa mitä se ei ole ikinä ennen tehnyt, murissut kyllä :O Nyt kun se vielä olisi kisoissa sellainen, ainakin ennen se on Hyvinkään alustasta tykännyt. Sormet ristiin.

Jippo: Toin ihan tarkoituksella Cassun sen treenin ajaksi halliin möykkäämään, tottuu alusta asti häiriöön. Alkuun se vähän yskähteli takas mutta sitten sulki sen pois mielestään. Lopuksi vähän leikittiin, näköjään pallo olikin kivempi kuin revittävä lelu.



Jeccu: Rimat ihan minikorkeudella, huvittaa kun ei se nyt juurikaan edes niitä hyppää :) Takaakierto erikseen treenilistalle, vaihdoin ohjauksen valssiin kun ei se oikein persjättöä tuohon osannut, ihan ok:han tuo meni lopuksi. Seuraavalla kerralla taas jotain helpompaa ja suoraa treeniä. Täytyy aina vaihdella helpon ja vähän haastavamman välillä. Vauhti hidastuu kummasti kun joutuu käyttämään oikein aivosolujaan :D Sitten se toinen pätkä, siinä treenattiin sitten persjättöä putkelle vientiin, aika kivasti se kuitenkin tulee eikä mene suoraan tarjolla olevaan putkeen. Ekan kerran kun menee putkeen, siinä on pimeä kulma eikä ihan suoraan niin törmää hassu putkenpainoon. Tokalla jo löytyy oikea aukko :) Lopuksi kaksi kertaa puomilla kontaktia, sen se kyllä osaa! Itse asiassa tehtiin kyllä Jecun kanssa ekana, tuli vähän väärä järjestys mutta mitäpä siitä.


Cassu: Eli tosiaan puomilla aloitettiin, kyllähän se kotona taas osaa :) Naminvarastamiskisakin pidettiin...sitten jätän odottamaan, vien namin ja nytkähdän tahallani kohti mutten sano käskyä niin tajuaa sen jopa vaikka nousee ja meinaa lähteä. Sama alastulokontaktilla, siinä se odottaa lupaa lähteä niin että nytkii muttei kummiskaan lähde, hyvä! Taaksejäämistä myös vahvistin. Keinua kaksi kertaa, en jäänyt sitä sen enempää hinkkaamaan kun meni hyvin. Putkea pari kertaa ihan vaan huvin vuoksi. Sitten se radan alku, jäi minikorkeudelle rimat. Tuossa kakkosesteelle ohjauksessa haukahtaa mulle, siis myöhässä ollaan.  En sitten ehdi kunnolla niistoonkaan niin menee "pikkasen" pitkäksi :D Loppuun taas pari kertaa putkea.


Hyödylliset treenit oli kaikille, sitten mentiin vieressä olevalle pellolle mutalenkille. Onneksi mulla on aina kumisaappaat autossa niin ainoastaan koirat kuraantui ;D Pääsi Jippokin ekaa kertaa suihkuun sen jälkeen.

Kommentit