Sisarukset kylässä

Marika tuli sunnuntain iloksi jäljellä olevien pentujen kanssa kylään. Eli Tovan (mikä nyt tietysti on jäljellä kun on Marikan oma :p) sekä Zebran ja Täplän. Jippo oli sitä ennen riehunut puolitoista tuntia meidän poikien kanssa ja siihen päälle neljän tunnin rallit pentujen kanssa niin johan on muuten väsynyt pikkuepeli! No mutta moottoria löytyy...;) Ensin Jippo oli sitä mieltä että se saa selättää kaikki muut kunnes Täplä hermostui ja antoi takaisin, sitten oli vähän nöyrempää ilmettä. Hetken. Taitaa tulla tahtojen taistelua tuonkin kanssa joskus. Katsotaan...

Kaikkein parasta Marikan visiitissä oli että Lahdesta kotoisin oleva Katja tuli katsomaan kuvista ihailemaansa Zebraa ja sepä jäikin tänne! Zebra pääsee myös kahden schapen kaveriksi, hyvin on kuulemma poitsu otettu vastaan kotona.

Eli Marikalla ei ole enää vapaana kuin yksi narttu, Täplä. Siis Miss Piggy niinkuin minä sen ristin. Ei epäilystäkään kuka siinä taloudessa ne eväät on syönyt :D Ei vaiskaan, ei saa kiusata toista. Pentupyöreyttä ja sillä on hauskat pyörtäjäiset vielä turkissa niin sojottelee vähän suuntaan jos toiseen selässä. Jeculla on myös yksi pyörtäjäinen keskellä selkää, ei se nyt kyllä enää näy kun turkki on pitkä.Tytöltä löytyy kyllä taistelutahtoa ja vauhtia, hieno likka!

Taas kuvia pentujen riehumisista :)

Jippo odottaa vieraita kylään, 14 viikkoa huomenna

Zebra naama tännepäin

Täplä ja pyörtäjäiset

Jippo löysi poikien frisbeen, hyvin varmaan näkee eteenpäin...:D

Jippo päällä ja Täplä alla

Juostaan!!

Täplä näyttää hammaskalustonsa

ja juostaan....Jippo johtaa joukkoa, perässä Tova ja Täplä

Täplä löysi nakkilelun

ei yhtään pidempiä oksia löytyis?

Zebra, Jippo, Täplä

kaikki saman risun kimpussa

Täplä liitää

Zebra

Zebralla tikunpätkä mikä siitä pitkästä on jäljellä

ja nyt se on Täplällä :), siltä löytyy myös tuo Iksun "hullu katse"
Tova kävi tarkistamassa vieläkö raparperit olis syömäkunnossa

Kommentit