Potkii potkii

Nimittäin Tessa meinaan, ja mua perseelle aksatreeneissä. On kyllä nyt niin hyviä huomioita tullut jo muutaman kerran sisään että luulis taas menevän eteenpäin tämän meidän harrastuksen. Ja jos ei mee niin on ihan omasta sisäistämisongelmasta kiinni. Oon mä jo jotain sisäistänyt mut Tessa sanoi että pitäis näkyä vähän nopeemmin niitä tuloksia. Tosiaan: potkii potkii...Suurimman osan ajasta kun on yksin treenannut niin kyllä sen näkee että toiset silmät on tosiaan tarpeelliset huomaamaan ne idioottimaisuudet mitä siellä radalla tekee. Kerkiää korjata ne jo siinä samantien eikä vasta seuraavalla kerralla kun katsoo jälkeenpäin videolta mitä sitä missäkin tulee tehtyä.

Viime viikolla tälläinen pyörittely:Tai ei oikeastaan ihan kun halli on niin kapea, välistä pois 12- ja10-hyppy, putki 11 ihan 3-8-9-putken vieressä. Sellanen metri väliä ehkä ja 9-hyppy hieman vinossa. Sami oli vetänyt tämän treenin muille ja Tessa sitten meille. Nyt kun katsoo läpi tuota niin lopussakin oli jotain eroavaisuuksia, ainoastaan 17 estettä mutta idea nyt oli kuitenkin putkijarrut. Jarru toimii, välillä liiankin hyvin...Riittää kerta CAS ja kerta PUTKEEN eikä hölö hölö, muuten hidastuu kun ottaa liikaa haltuun. Seuraa suuntia hyvin, ei mennyt kertaakaan väärään paikkaan, muutama laaja kaarros kylläkin. Kerran jäätiin Cassun kanssa toljottamaan toisiamme kun mä en sitten uskaltanu enää käskeä ja Cassu mietti että sano ny jotain! Oli tulossa putkesta 19 ulos, meillä se jatkui hypylle 17 ja mä seisoin ku tatti sitä vastassa enkä tee mitään. Urpo. Oli kuulemma aika koomisen näköistä kun me vaan tuijotettiin toisiamme. Että tee sä nyt jotain -eiku sä-no eiku sä-ai no okei...huhhei. Tässä treenissä oli tarkka missä kohtaa kutsuu ettei mee pitkäks taikka vastaavasti hidastuu jos on liian ajoissa. Täytyy tehdä töitä myös Cassun kanssa, mieluummin hakee putkelta ja lähettää seuraavaan kuin on staattisesti paikallaan. Sekin hidastaa Cassua. Tuossa kun ei itse hirveästi tarttenut liikkua muuta kuin pyöriä tossa keskellä.

Tänään sitten pikkupuolella tämmöistä pyöritystä, ja juosta sai...tuli oikein kunnolla hikikin. :)


Alkuun kaks kertaa haki hypylle 8 kolmosen jälkeen? Aika erikoinen ratkaisu tuumas Tessakin. Mä luulen että se ei a) nähnyt keppejä mun takaa ja kun se omasta mielestään lukee rataa niin tuo oli seuraava looginen sitten. Olin siis itse keppien puolella ja suunta kepeille selvästi sekä käsky kumminkin kepit...kyllä se nyt ihan oikeasti tietää mikä se kepit-este on. Piti ottaa kunnolla haltuun tähän-käskyllä muuten olis menny kolmannenkin kerran sinne hypylle. Unohdin 8-hypyn jälkeen radan eli otettiin se uudestaan vitoselta. Ok tuolle 16-esteelle asti missä sitten en käskyttänyt tarpeeksi, Cassu tuli kyllä mutta laaaajasti. Tollasissa kohdissa sitä ääntä pitää käyttää. Tehtiin siihen sekä niisto-persjättö että niisto ja 17-hypyn jälkeen takaaleikkaus. Kumpikin toimi, pitäis kattoa kellosta mikä parempi. Kohta 20-23 ekaks ennakoiva valssi, kierrä ja tässä ehdottomasti jää jatkoon "sisäpuolelle". Kulkee nopeammin.

Me oltiin kumpikin alkuun vähän laiskoja tänään jostain syystä, ei ollu semmosta terävyyttä touhussa. Cassukin nuuskutteli mattoa ja keräili sieltä edelliseltä tippuneita nameja, ei se yleensä niistä niin välitä. Täytyy nyt kyllä muistaa käydä yksinään sen kanssa tekemässä sellasta paahtosuoraa kun nuo treenit on ollut mulle sen verran vaikeita että aina jossain tökkää ettei Cassulle vaan nyt tule taas epävarmuus omasta osaamisestaan. Kun se peilaa mun mielialan niin hyvin. Pitää muistaa hihkua sille enemmän tuollakin. Ja kehua hulluna. Se meinaa aina unohtua kun jää puhumaan Tessan kanssa. Ei se pelkkä pallon heittely sitä kehua ja iloisuutta korvaa.

Kommentit