Cassun viikkotreenit

sain Tessalta ratapohjan, kiva!

Oltiin pikkupuolella ja hauskan radan oli Teresa taas suunnitellut, tyylinä viikottain pikkupuolella tutustutaan rataan ja mietitään itse, isolla puolella tutustutaan yhdessä. Ensin mentiin valkoisten pallojen mukaan. Piirustusta ei nyt ole (edit. nyt on  :)) mutta alun kepeille vienti avokulmaan nopeampi kun olin Cassun vasemmalla puolella, haki kyllä mutta meni kauhean hitaasti sinne, oli ehkä epävarma kumpaan piti mennä, hypylle mikä oli siinä lähellä vai kepeille. Paljon parempi olla "sisäpuolella" tuollaisessa tilanteessa. Sitten tulikin mulle vaikein kohta eli se rytmitys. Ryntään liikaa=vien Cassun järjettömälle kaarrokselle, hidastan liikaa tai liian aikaisin=ei välttämättä hyppää edessä olevaa hyppyä. Tuo vaatii PALJON treeniä. Sitä siinä hinkattiin "muutama" kerta mutta hyvää suoritusta en saanut aikaan. Kertaakaan ei kyllä putkeen asti mennyt mutta sekunteja kuluu hukkaan ja paljon. Tilanne oli siis semmoinen että kepeiltä käännyttiin tulosuuntaan, kaksi hyppyä ja tokalta käännyttiin vasemmalle hypylle välistävedolle eikä suoraan putkeen. Se teetti mulle hankaluuksia kun oli vielä välistäveto, jos olis ollut vaan takaspäin hyppy niin sen olisin ehkä osannut rytmittää vielä mutta tuota en millään. Tuntui että pakko ehtiä ohjaamaan se välistäveto niin rynnistin ihan liikaa. Okei, treenimään...pitäisköhän huomiseksi varata halli :D Muurilta kepeille jäin putken kohdalle, jätin tilaa ja vain lähetin kepeille. Mikään muu kohta ei teettänyt oikeastaan hankaluuksia. Tai joo, ohjasin turhaan liian pitkälle yhden hauskan putkikäännöksen. Eli tuon 11-12 kohdan, riitti sylkkäri ja itse etenemään, kyllä se sinne putkeen menee kauempaankin. Cassu tuli paljon nopeammin mutkaputkesta suoraan putkeen kun olin edellä ohjaamassa enkä jäänyt taakse ohjaamaan. Kummatkin onnistui kyllä. Cassu-parka paikkailee mun huitomisia ja huonoja ohjauksia taitavana koirana tosi hyvin. Hyi mua.

Kävin muuten ennen omaa vuoroa toisella puolella tekemässä kaks kertaa puomin ja keinun, puomin kontaktit loistot (nopeat ja tarkat) ja keinu ekalla hyvä mutta tokalla pikkasen hitaampi. En hinkannut enempää.

Toisella kierroksella sama rata toisinpäin. Tää oli mulle helpompi, menin kyllä turhaan valssaamaan ennen keppejä ja sain hidastettua koiran menon. Ei ehditty kokeilla niin että olisin jäänyt vaan hyppyjen vasemmalle puolelle. Yhteen kohtaan halusin jääräpäisesti kokeilla omaa tapaa mikä ei sitten kunnolla toiminut, ekalla olis tullut hylly, tokalla sain ohjattua mutta kauheella vääntämisellä, Tessan neuvoma tapa onnistui tosi sujuvasti ja tuntui hyvältä ohjaukselta. Tämä kohta oli tuo mustien pallojen 9-11. Hyvin toimi tämä: kiertää-käsky kympille ja persjättö heti perään.

Vaikeita keppikulmia tuolla radoilla, molemmilla kahteen kertaan ne mentiin ja ukkeli vaan haki kaikki. On se oikeesti taitava :D

Siis: lisää treenilistalle rytmitys. No tää on se mun ikuisuusongelma.

Kommentit