Agilityä x 3


Cassun treenit:

Varasin hallin heti aamuksi kun tiesin että siellä on Samin treenirata. Tällä kertaa aika helppo rata. Kepeille vienti erilainen, semmoinen mitä ei tulis heti mieleen treenata. Pari kertaa sitten vielä avokulmaan jotta semmoinenkin mahdollisuus tuli kokeiltua. Hyvin meni. En tajunnut että tuo pituus vetää, se oli maksina niin kävi siinä vähän räpiköimässä. Mitään ei kumminkaan sattunut. Ihan kivat treenit, tänään on epikset niin menee treenikerta siihen. Niin ja Tessa, en montaa kertaa tuplana hokenut käskyjä! Ehkä se menee kaaliin...Lyhyet ja ytimekkäät treenit Cassulle, videoon lisänä kaksi kertaa keinua vaan.



Jecun treenit:

Tehtiin pätkissä samaa rataa, aika pätevänä oli Jeccukin! Päällejuoksukin onnistui niin ettei mitään. Ja niistot! Huomaan lässyttäväni edelleen sille, käskytys ihan erilaista kuin Cassulle. No sille nyt pitääkin olla vähän natsi...Ja Jeccu irtoaa pimeeseen putkikulmaan aivan upeesti, jihuu! Sitä oli ihan pakko testata lopussa. Kontaktit sillä nyt on oikeesti aika hemmetin hienot. Olis kauheesti halunnut A:lle mennä mikä oli kanssa siellä hallilla rataan kuulumattomana, en nyt vielä sitä sinne laskenut. Alastulolla kävi esittämässä kontaktin kumminkin. On se vaan niin <3 Millään ei olis taas pois halunnut lähteä, Kimiä nauratti kun pyydystin sitä siellä panta kourassa.



Jipon treenit:

Jipolle putkea ja sittenhän mä heittäydyin oikeen rohkeeksi ja lisäsin hypyn ja lopulta mentiin jo peräti neljää estettä peräkkäin :) Tehtiin myös pussia mitä ei saanut kuvattua kun Kimi joutui auttamaan. Jippo käsitti esteen niin että se loppu ryömitään läpi kun kangas on maassa :D Meni se sitten jo oikeinkin ehkä viidennellä toistolla. Putkessa pimpulan jalat sutii niin että on nurin siellä pari kertaa. Terhi tiesi kertoa että se on liukas, täytyy ottaa joku toinen putki seuraavaks ettei ala varomaan. Tuosta tuli mieleen että johtuuko se Cassun mustaputkisyndrooma siitä? Sehän reagois just noin. Jippoa ei näyttänyt haittaavan. Tuo on kyllä muuten uskomatonta miten nuo pienetkin jo osaa vaikkei mitään muuta Jipolle ole opetettu kuin putki ja takaakierto. Onhan se jo itelle helpompaa kun ei tartte opetella kaikkea alusta lähtien niinkuin silloin kun Cassun kanssa aloitettiin. Siis ensin itse ohjaamaan ja sitten vielä siinä samalla opettaa koiralle noita asioita. Huhhuh. Paljon helpommalla sitä nyt pääsee noitten toisten kanssa. Mulle tulee jotenkin Iksu radalla Jiposta mieleen, ainakin putket vetää kovasti ;D




Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Hei! Älä sie väitä et Iksu on putkihullu. Se vaan välillä bongaa niitä jostain mut muista et meidän viimeisessa Mannerin koulutuksessa, Iksu ei mennyt kertaakaan putkeihin vaikka ne olivat tyrkyllä. Jos ohjaukseni on myöhässä tai sitä ei oo ollenkaan, Iksu bongaa jonkun kivan esteen matkalla ja joskus se on putki. Jippo ei varmaan itsekään tiedostanut et hän liukastui putkessa.
tuija sanoi…
Eihän se missään nimessä olekaan :D Joskus muinoin ehkä, silloin kun sekin oli pentu ;) Ei sitä Jippoa ainakaan yhtään haitannut että se siellä kaatuili, ajattelin vaan että onhan se mukavampi pystyasennossa ne putketkin mennä.