Ojangon aksakisat 18.11.

Olipa niin kaukana kisafiilis kuin olla voi kisoja edeltävänä viikkona. Ihmettelin jo itekin että mikä se nyt on kun ei vaan kiinnostais lähteä. Melkein jäin kotiin mutta onneksi en kuitenkaan :) Tuomarina oli Martti Salonen kenen radoilla ykkösissä kerran oltiin, muistin vaan että ei ollut niitä ihan yksinkertaisimpia ykkösten ratoja. No nuo kolmosten radat ei sitten niin hirveitä ollutkaan, suorista putkista tykkää näköjään vieläkin. Juosta sai, tykkäsin kyllä että oli kivat radat tälle päivälle tehnyt. Vaikka toivoinkin ilmoittautuessa Seppo Savikkoa medeille tuomariksi, se kun on mun suosikki. Mutta hyvä näin!

Meidän paras rata oli eka mikä oli hyppäri, siinä sai juosta ihan tosissaan ja piti luottaa koiraan että suorittaa sen esteen mikä on ohjattu ja itse piti edetä rohkeasti seuraavaan paikkaan. Ei ole ehkä ikinä ollut niin hyvän tuntuista menoa kisaradalla, huolimatta siitä että hyppy 14 meni mun tyhmän ohjausvirheen takia väärinpäin, en mennyt tarpeeksi tökkäämään takaakierrolle, save a step-loose a leg. Ja ehtinyt olisin.

Mun tosi hieno oma ratapiirros, suuntaa-antava eikä varmaan kaikki kulmat ole oikein. Tuli tosi pienikin vielä, klikkaa kuvaa niin näkyy isompana ;) Mutta näkee miten sai kirmata :) Lähdössä menin renkaan ja 3-hypyn välimaastoon, kävin niistämässä ja persjättö siihen 4-putkeen, kirmati kirmati vitoselle, kepeille valssilla. 7-8 ei kummempaa 8 jälkeen vaan persjättö, niiston tapainen aika kaukaa ja kirmati kirmati (olin siis itse putken ja keppien välissä, siinä lähti aika moni loppusuoralle toiselta puolelta ohjattuna) persjättö putkesta 10, samanlainen niistontapainen sille 11-hypylle ja kirmati kirmati 13:sta ohjaamaan. Sen vielä ohjasin ja sitten se moka, tuli 14 väärinpäin, valssi 15 ja 16a:lle, 16c:lle pakkovalssin tapainen ja sitten ei tarttenutkaan enää ohjata kuin este 17 ja huutaa eteen-eteen-eteen!! Cassu on niin loisto noissa loppusuorissa, ei paljon kysele eikä perään kattele niinkuin aika moni koira teki tuollakin. Toisaalta eipä olis ollut paljon mitään tehtävissä jos muualle olis pitäny mennä ;D Ai että miten mä nautin kun noi 9 ja 11-hypyt pystyi jättämään vaan suorittamaan ja mä ite liikuin todella rohkeasti eteenpäin ja luotin että tulee putkiin vaan kättä taakse suorana pitämällä. Toi tuntui niin hyvältä etten osaa kyllä edes kuvailla sitä fiilistä! Ehkä se myös näytti siltä koska yleisökin taputti meille aika paljon tuon radan jälkeen. Mäkin hihkuin maalissa kuin oltais nolla tehty :)

Kummallakaan agiradalla ei ollut puomia, hah. Eka agirata oli tuo videolla oleva suurinpiirtein toisinpäin, yritän piirtää kuvan siitäkin joku päivä. Muuten sekin tosi hyvää menoa mutta Cassu oli sitä mieltä että rata loppuu tähän ja kävi hyppäämässä vikan hypyn vähän liian aikaisin :)

Videota ei ole ku vikalta radalta, Marko tuli käymään hallilla ja pyysin että jos viitsii videoida niin puhelimellaan kuvasi. Kiitos hänelle! Nauratti vähän Markoakin toi mun karjasu :D Mut uskopahan Cassukin kerrankin...Tuloksena siis kaksi hyllyä ja vika radalta neljäs sm-nolla! Huolimatta tosta ylimääräisestä kierroksesta ja hemmetin musta-putki syndroomasta niin päästiin alle ihanneajan. Huomaa kyllä miten Cassu kulkee paljon paremmin noilla tekonurmialustoilla kuin ulkona hiekalla. Ei voi mitään, niin se vaan on.

http://youtu.be/Yjn65x1JZLU


Kommentit