Tokoa ja agia eilisissä treeneissä

Aloitettiin Jecun kanssa kepeillä, niissä tuli harmittava kahden viikon tauko kun olin kipeä, ainoastaan kerran päästiin harkkaamaan niitä. Että ei silleen hirveästi olla edistytty, tällä kertaa muistutteluna 4 kertaa suoraan lähetyksiä, 3 kertaa avokulmaan ja 5 umpikulmaan, mikä osoittautui vaikeammaksi kuin avokulma? Jännä, luulis että se on helpompi. Jätin väärätkin suoritukset videolle, ei se mun mielestä ota mitenkään nokkiinsa kun sanoo "väärin" kun lähtee väärään väliin. Samalla innolla menee koko ajan. Kolmea kertaa peräkkäin ei saa antaa mennä väärin, sitten on helpotettava ja vietävä lähempää tai aukastava keppejä vähän. Putken kanssa mentiin kaksi kertaa. Pitäisköhän targetti ottaa jo pois, se on vaan siellä sen takia että katse olis siihen eikä minuun. Palkan kumminkin aina heitän sille. Täytyypä seuraavan kerran kattoa kuin käy. Muutenkin nyt pitäis alkaa lisäämään tähän enemmän kulmia vaan ja muita esteitä miltä kepeille mennään.


Sitten tehtiin Cassun kanssa puomia ja keppejä, tuli nimittäin mieleen että eihän niitä ole tosiaan treenattu kun oli se tauko ja tiistain treeneissä se meni ne mun mielestä vähän hitaammin kuin yleensä. No, poitsulla oli tietysti intoa ku pienessä kylässä kun joutui odottamaan häkissä vuoroaan. Ja kattokaas kuinka ekalla puomille menolla käy, olin ihan varma että no niin, nyt mun herkkis koira ei sitten mee tonne puomille enää koskaan. Oppinut kyllä suhtautumaan tohon niin että on niinku ei huomaiskaan mitä tapahtuu, hups vaan ja jatketaan. Muuten meidän Drama Queen ottaa tosiaan itteensä. No mutta loistavasti ottaa 2 on 2 offin vaikka juoksen ohi seuraavalle esteelle eikä lähde sieltä ilman lupaa. Käyn palkkaamassa tietysti välissä. Vähän erilaisia omia sijoittautumisia ja vauhteja. Kepeille vientejä eri ohjauksilla hypyltä niin että putkeen ei pidä mennä ja seuraavaks putken kautta, tässäpä näkee hyvin että kun oikein yrittää muka ohjata sitä niin väärin menee. Mitä sinne pitää mennä sössimään. Parhaiten tulee putkesta kepeille kun näyttää vaan kepit ja antaa tilaa. Piste. Alta kolmen sekunnin se noi puikkailee menemään, ihan kiva ;) Videolla ei sitä putkea näy mutta samassa kohtaa kuin Jeculla.


Seuraavaksi oli vuorossa vähän tokoa, ja alotettiin hypyllä. Aattelin että olis purkanu pahimmat energiat jo tohon hommaan mutta videolta näkyy taas kun ei malta istua kun tulee pa:han, kovasti olis jo menossa hypylle. Kahdella ekalla käyn palkkaamassa istumisesta, meinas viime treeneissä olla vähän erimielisyyksiä taas tästä asiasta. No eipä tätä olla sen edellisen videon jälkeen treenattu kuin se yks kerta. Viimeinen ihan ilman palkkoja. Hyvin meni.


Sitten pikkusen seuraamista, ihan kivoja pätkiä hetkittäin. Sivusta katottuna paikka on aika hyvä, poikittaa kun takaa katsoo. Kontakti on hyvä koko ajan, sitten kun se on noin innoissaan niin alkaa peitsaamaan. Hauskaa sillä kummiskin on, häntä vispaa koko ajan ja lopussa meen sitten hidasta käyntiä että olis vähän tarkempi niin se toimi! Siihen lopetin. Eteistreeni auttanut, Jonnakin kommentoi että on se parempi kuin viimeks eli viime viikolla :)


Tehtiin vielä avon luoksetuloa, videolla ei näy kuin ohimenevä koira..vähän huonossa paikkaa :D No mut ekalla tuli merkistä ohi kaks metriä, tokalla alko jo heti ennakoimaan. Lähti hitaammin ja hidasti kunnes pysähtyi merkin kohdalle. Loppumatkan tulee normivauhtia kun pyytää sivulle. Tein muutes testin, kun sanon tule! tai tänne! niin alkaa hidastamaan, käskyllä sivulle! tulee epäröimättä sivulle asti. Haha, enkä muuten ala sitä huijaamaan tai sitten se ei tuu sivullekaan ikinä. Eli tässä pitäis saada se ketjutus niin että kun loppu on kunnossa, alku pitäis treenata niin että tulee täysiä merkin kohdalle ja pysähtyy niin ettei näytä että ennakoi. Mitenköhän mä sen saan aikaan? Siihen loppui Cassun osuus.

Lopuksi tehtiin vielä Jecun kanssa vähän muutakin kuin ainaisia keppejä. Pikkasen etenemistä ja sitä ettei kyttää mua. Ekaks vaan hyppy ja putki ja palkka, siitä jatkettiin kaks hyppyä. Meinaa mennä kepeille mut taito ja rohkeus loppuu kesken. Tuli kyllä mieleen että pitäisköhän kokeilla meniskö noi mutta enpä kokeillu kumminkaan. Siirsin targetin putken jälkeisen hypyn taakse, kyllä sen näkee kun tietää että targetti on siellä niin ei tartte mua katella ollenkaan. Kun mentiin toistepäin samaa niin ekan kerran takaaleikkaus putkelle meinas hämmästyttää, tuli kumminkin oikeesta päästä putkea pois :) Seuraavalla toistolla sitten kun tietää että se nami on siellä valmiina niin oikasee sinne suoraan. Saan sen seuraavalla kuuntelemaan ja menemään sinne putkeenkin ennen palkkaa. Ohjauskin on tietysti selkeempi. Vikalla taas takaaleikkaus, ei ihmettele yhtään. Kivaa tehdä tällästäkin välillä Jecun kanssa. Kohta me päästään kunnolla treenailemaan muutakin kuin keppejä. Päästäishän me tietenkin nytkin mutta en viitti niin paljoa tehdä joka kerta ettei tapa intoa. Se on hyvä merkki kun ei haluais ikinä hallista pois lähteä, ei ainakaan oo liikaa pikku päälle ollut noi asiat. Eikä meillä mikään kiire ole, ne mestiksethän on vasta elokuussa ;D Vaikeimmat asiat kun opettelee ensin niin sitten noita helpompia ehtii paremmin. Hypyt oli tällä kertaa kolmessakympissä.

Kommentit