Jeccu Lahden näyttelyssä VSP

Etukäteen tiukaksi tiedetty tuomari Soile Bister oli tosiaan aika tiukka, 14 koirasta 5 sai ERIn ja niistä 4 SA:n. Vain yksi EH ja 3 H:ta ja 3 T:tä. Kaksi oli pentua, kumpikaan ei (kai?) saanut kp:tä.

Mentiin kehään ja tällä kertaa junnuluokassa oli kaksi koiraa ja Jeccu kulki kauniisti silloin kun kulki ;) Tokan kokonaisen kierroksen tais mennä ihan pomppimatta koko matkan! Tuomaria nauratti kun tuli tutustumaan, ei se Jeccu nyt ihan syliin hypännyt mutta iloisesti otti hänet vastaan. Muutenkin oli hauska ja nauravainen tuomari tuo Soile.

Meikäläinen kirmaa ku agilitykisoissa, ja olishan se kiva että koira olis tossa matolla....
Oli sitä vauhtia Jecullakin ;)
Sitten tutkittiin tarkasti!

Sitten mentiin eessuntaas
Oltiin arvosteltavana

Oleppa nyt siinä nätisti :)


Taas kirmattiin, tällä kertaa vähän kauniimmin

mitähän mä tossaki selitän? huhhuh

 Jeccu sai sitten eri:n, mentiin kehän reunalle ihmettelemään että mitä mun nyt pitikään tehdä? Jäänkö mä tähän vielä vai olisko meidän pitänyt saada se vaaleanpunainenkin? Apua? Iivosen Kari sano mulle sitten että sitten vasta tulee se sa jos tulee kun katsotaan junnuluokan voittaja. Okei. Kiitos Karille :) No Jupe sai huonomman kuin me, mentiin takasin kehään ja saatiin se SA! Jee! Tuomari sanoi siinä vielä mulle että erittäin kiva nuori uros. No sitten alkoi toden teolla jännittämään, Kata ja Paula siellä kehän laidalla mulle selitti että nyt jos kukaan muu ei saa sa:ta niin teillä on aika hyvät tsänssit saada eka serti. Rupesi nimittäin siellä urosten luokissa näyttämään siltä että kukaan muu ei sitä eriä saa. Veteraaniuros sai sitten erin joka oli ihan vallan mahtavan luonteinen epeli, laukkas menemään siellä kehässä ja haukku iloissaan ja oli ihan liekeissä, hauska heppu. Toivottavasti omat koirat on vetskuna semmosia :) No kumminkin he eivät SA:ta saaneet ja paras uros-kehään ei tullut sitten ketään muuta :O Eipä siellä tarttenut sitten kuin käydä reunalla seisomassa ja tuomari tuli sanomaan että sitä olisi sitten sertiä tässä tyrkyllä, minä tuumasin että kaunis kiitos vaan :)


Tässäkin näkee miten tuomari tykkäs kun oli vähän vallaton koira :)

 Sitten katseltiin miten nartuissa menee, sielläkin tuli siis vain 3 eriä kaikissa luokissa yhteensä. Nartuissa voiton vei junnu sekin, Töppelitöm Aamupusu. Ja taas kirmattiin kehässä, tällä kertaa Jeccu oli jo vähän kyllästynyt ja meni mun mielestä paremmin kuin koko päivänä. Ei siis loikkinut enää yhtään mutta tuomaripa olikin just siitä vallattomuudesta tykännyt, sanoi mulle että kun olis liikkunut iloisemmin niin olis ollut rop. No kyllä meille se VSP:kin kelpaa vallan mainiosti. Aika jännä päivä oli kyllä!

taas kirmailtiin, tällä kertaa ROP-kehässä

Voihan sitä olla näin...
...tai näin :) Ja huom. minne Jeccu on heti menossa, no naisiin...
Jaa niin se arvostelu, no se on tässä:

"Erinomainen tyyppi ja kok. (koko/kokonaisuus?). Kaunis tasapainoinen nuori uros, jolla hyvät mittasuhteet. Erittäin hyvä pää. Hyvä purenta. Kaunis ylälinja. Oikea-asentoinen häntä. Voisi edestä olla hieman paremmin kulmautunut. Hyvä takaosa. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Liikkuu varsin hyvin, riittävällä askelpituudella. Ensiluokkainen luonne."

Tykkään :D

Niin ja kiitos rakkaalle Kimille kuvista, lähti jopa kepoksi mukaan! Linkitän tänne kuvat näyttelystä, niitä parisataa vielä pitäisi saada ladattua koneelle..Kuvat ladattuna, linkki tässä: http://tuijalaurila.kuvat.fi/kuvat/2012/Lahti%20rn%2015.1./

Kommentit

Marika sanoi…
Onnitteluja teille ekasta sertistä. Kai se Kimmo jatkossakin suostuu KePoksi kuin teillä meni noin hyvin?
Ransu sanoi…
Onnea sertistä! Täällä aiotaan mennä näyttelytreeneihin muutama kerta ennen seuraavia näyttelyitä, kun ei mun näköjään muuten tuu tehtyä asialle mitään... eikä Liinu osaa esiintyä. Sillä on muutenkin sellainen ikä että toivottavasti ei jää päälle, kun kaikki koskeminen on kauheen epämukavaa ja se nyt muutenkin innostuu jostain muusta enempi kuin mun innostamisesta, siitä se lähinnä nolostuu mun puolesta :D Eli niin erilainen koira saada innostumaan kuin Ransu kun olla saattaa. Mulle tulee oleen tosi vaikeaa saada sitä näyttelyissä käyttäytymään mitenkään kovin innostuneesti kun ei siellä voi kai esittäjä käyttäytyä niinkuin agikisoissa :P