Kepit osa 16 + tokoa Cassulle

Käytiin tänään keppitreeni lävitse, umpikulmaan putkesta ja avokulmaan hypyltä. Umpikulma onnistui joka kerta, avokulma oli aika vaikea. Yksin ei hakenut, piti olla lähempänä ohjaamassa oikeaan väliin. Targetti oli vielä, askellus edelleen samanlainen. Muuta ei tehty Jecun kanssa, eikä montaa toistoa kun pari päivää ollut enemmän treeniä.

Cassulle samaa putkesta ja hypyltä kepeille, muutin tätä niin että putkesta mentiin eka hypylle ja siitä jaakotusvekillä kepeille. Käänty sairaan hyvin! Ihan siivekettä hipoen. Ei tehty kuin pari kertaa kun jalassa oli toppasaappaat ja meinasin taas olla perseelläni :D Ei oikein hyvät aksakengät.

Jatkettiin tokolla, Cassu oli sopivan kuumana kapulan heittoon ;) Aattelin että nyt jos koska se varastaa sille. No niinhän se ekalla tekikin, Jonna äkkiä meni seisomaan kapulan päälle ettei saanut otettua. Mä huusin vaan että takasin. Seuraavalla heitolla palkkasin kun pysyi eikä lähtenyt. Hyvin toi. Sitten taas heitin niin hemmetin kauas että meni hankalaan paikkaan oven viereen että joutui kaivamaan sen sieltä, otti päästä kiinni ja pudotti matkalla ja otti uudestaan oikein. Tuli pa:han ja Jonna sanoi että kiität vaan mutta et palkkaa. Pitää olla tarkka vaikka olis huonossa paikassa. Palkkasin tässäkin muuten pysymisestä. Pakko oli tehdä hyvä toisto perään vielä, taaskin pysyi ja palkkasin. Nätisti haki. Oli vaan niin tohkeissaan että "hengitti raskaasti" tuodessaan kapulaa. Se on kyllä siinä ja siinä ettei rupea ääntelemään innoissaan. Apua. Muuten hyvä.

Hyppyä tasan kerta ilman istumaanmenoapuja/palkkaa ja se onnistu! Ei arponut eikä komentanut. Äkkiä lopetin siihen.

Kaukoja, liitettiin nyt ne häiriöt siihen tekemiseen eli Jonna heilutteli tällä kertaa sivussa käsiä, vilkaisi kyllä mutta teki kaikki vaihdot alusta asti oikein. Ei tarvinnut ekaan kaksoiskäskyä. Tehtiin useampi vaihto kuin piti ja lopetettiin istuma-asentoon. Pitää rikkoa rajoja välillä. Hienot vaihdot, ei peppu liikkunut mutta kun tuli alas maahan niin etutassut vinoon toiseen suuntaan? Ja seuraavalla toiseen suuntaan mut taaskaan ei peppu liikkunut. Outo. Jonna ei edes huomannut :) Ehkä siis ei tuomarikaan. Ja eikai sillä ole väliä kun se takaosa ei liiku.

Vähän seuraamista, palkkasin aina kun meni hyvin. Meni kuulemma suurimman osan aikaa hyvin, Jonna aina huus mulle palkkaa!! Ja minä tein työtä käskettyä :) Täyskäännös kuulemma tosi hyvä, tuntukin aika likellä olevalta. Käännökset oikeaan hyviä, vasempaan ei niinkään. Niitä pitää treenata lisää.

Lopuks näytettiin Jonnalle miten hieno merkki meillä on eli vaihtoehdot: joko purraan siitä tötsän päästä tai toinen on se että läppästään sitä tassulla :)) Saatiin me lopuks ihan oikeestikin hieno ja hyvä.

Kaukot ja hypyn voi jo melkeen siirtää varmoihin/ylläpidettäviin liikkeisiin, noudonkin muuten koska kapulan hakee innokkaasti ja tuo siististi pa:han ja luovuttaa nätisti mutta jos varastaa niin apua. Seuraaminenkin parantunut. Kokeeseen ollaan siis menossa 4.2. että siihen mennessä olis parempi alkaa sujumaan sekin.

Kommentit