Ihana talvipäivä!

Oli tarkoitus mennä tänään treenaamaan pitkään ja hartaasti. Tuli kuitenkin niin kaunis talvipäivä ja aivan täydellinen kuvaamista varten että treenit jäi vähän sivuosaan. Tulee aina puhuttua Jonnasta ja poroista, esitelläänpä tytöt nyt oikein kuvien kera vanhimmasta nuorimpaan:

Lauman kuningatar Minttu
Vauvoja odottava Ilona
agilityhirmu Tyyne
porokoiran nahkoihin piiloutunut bordercollie Mehmet

Pojista tuli otettua vähemmän kuvia, oli kiva kuvata välillä muitakin kuin omia koiria. Muutama sentään tuli räpsästyä:


Joo, on se kieli mikä poskella roikkuu :)


Jonna koko porukan kanssa:


Leikin riemua:

Mehmet, päivän kaunein kuva!

Mehmet ja Tyyne

Minttu susistelee :)

Agilityreissukaverit Tyyne ja Cassu

Memen saalis: kivi

ja siitä en luovu!

Minttu ja Cassu

Jeccu ja Mehmet
Sitten kun Cassun tassu rupes näyttämään tältä niin lähdettiin vihdoin treenaamaan ;)

Treenit oli kovin pikaiset, Cassulle häiriötreeniä: käsien heiluttelua, äännähtelyjä ja heilumisia ja hillumisia maassa makuun aikana selän takana. Aika pätevä, oma nimi pahin häiriö. Kesti putkeen ja kepit ja vapaa-huutelut :) Tehtiin siis keskellä aksaesteitä ja kauheesti olis virtaakin ollut.

Muutaman kerran kapulan heittoa, tarkotus oli että jos varastaa niin Jonna ottaa kapulan pois. No ei se sitten varastanut vasta kuin kolmannella kerralla, en tiiä johtuko siitä että sillä kertaa heitin päästä enkä keskeltä kapulaa pitäen??? Kun varasti niin sanoin että takasin ja uudestaan perusasentoon. Seuraavalla kerralla heitin ja kun pysyi niin palkkasin pysymisestä ja sitten annoin luvan hakea. Kerran pudotti tuodessa ja sanoin että oho ja näytin kapulaa niin otti samantien ja toi pa:han. Tääkin hyvä treeni. Tehtiin myös seuraamista ja se on ihan paskaa. En pilaa hyvää päivää muistelemalla sitä :)

Sitten lähdettiin lämmittelemään kotiin, päivän kruunasi riistakäristys ja sauna. Ihanaa kun on oikea talvi!

Kommentit