Maanantainen viikkotreeni


Ensin meinasin että pidetään luppopäivä mutta kun näin että puomi on radalla niin hallille vaan. Raahasin ensi alkuun ton putken pään metrin päähän alastulosta, suoraan tarjolle. Lähdettiin liikenteeseen, puomille kun tultiin niin mä kiihdytin vauhtia tosissaan ja juoksin vaan eteenpäin, puomin ja putken ohi. Ei siis ollut targettia. No pysähtyhän se 2 on 2 offiin. Ja joka kerta. No sen ekan kerran jälkeen se nyt tietysti mikään ylläri enää ollut koiralle, kerran palkattu niin jäihän se siihen seuraavillakin kerroilla. 3 kertaa taidettiin tehdä.

Sitten lähdettiin tekemään koko rataa, 5-hypyltä kepeille jaakotus ja tosi kivalla käännöksellä meni. Kasille vekkaus-suhautus-kierto niin onnistui, kympille takaaleikkaus ja kaarihypyt haki hienosti, ongelmaa tuli tossa 13-hypylle saamisessa, jos mun rintamasuunta oli yhtään puomille päin niin haki sen. Jos menin toiselle puolelle niin tuli väärältä puolen hyppyä. Ratkaisuksi Taina keksi sen että käsi alas ja kropan lähelle, vähän kumaraan vielä että tajuaa tulla mun luo. Tietenkin, jos käsi on ylhäällä niin silloin mennään kauas. Tätä kohtaa jouduttiin tekemään muutama kerta. Saatiin onnistumaan tosi nätisti lopulta ja hyvin pienellä käännöksellä 14-putkeen. Olin siis lopulta puomin puolella kuitenkin ja suhautus-jaakotus tähän. Kiva Tainan kanssa miettiä niitä ratkaisuja näihin tilanteisiin, mä kyllä aina tiedän miksi se teki noin mutta en osaa sitten korjata miten se menis paremmin, Taina onneksi osaa. Kokeillaan aina vähän että mikä olisi paras (lue=pienin käännös) ratkaisu. Kuudelletoista vähän vekkiä ja putkeen, 18-hypyltä meni taas kepeille tietty. Onnistui oikein kun menin hypyn ja keppien väliin tekemään pakkovalssin. Nyt yhtäkkiä en muista miten toi loppu tehtiin, yhden kerran tein sen ainakin väärin eli samallailla kuin 8-9 kohdan.

Hyvät ja opettavaiset treenit oli taas, ja Cassu vaan jaksaa olla intona vaikka sunnuntai oli aika pitkä päivä. Nyt pidetään loppuviikko vapaata aksasta, sunnuntaina sitten kisoihin taas.

Kommentit