Jecun tokokurssi

Aloitettiin taas luoksepäästävyydellä. Vastaanhan se nousi, Kati kysyi että haluatko että oppii alusta oikein niin mä sanoin että haluan. Kati käveli sitten uudelleen aina vähän lähemmäs ja mä palkkailin kun pysyi. Viidennellä kerralla pääsi sitten jo koskemaan ja vielä kerran tehtiin eikä noussut enää. Hyvä!

Paikkamakuu 3 minuuttia. Ei jäänyt ekalla maahan, pomppas samantien ylös. Uudestaan ja sitten jäi. Otin hihnan pois ja menin puoleenväliin hallia, mitähän siinä on matkaa-varmaan 7 metriä. Oli melko rauhallisesti, välillä vilkaisi sivulle mutta suurimman osan aikaa tuijotti mua. Palkkailin välillä, varsinkin kun oli jotain häiriötä ja pysyi. Alussa enemmän. Mentiin luo niin palkkasin maahan. Nousi vasta käskystä.

Vuorossa oli Z, omaa vuoroa odotellessa kontaktin pitoa, nami kädessä ja sai kun katsoi mua. Tää menee jo tosi hyvin, pystyin jopa pitämään namia kämmenellä kuonon alla eikä kattonut sitä. Käden liikettä nenän alla ei kestänyt, pitihän se tietenkin kokeilla...Mut siis toi ahnepossu pysty luopumaan namista! Oho! Sitten sitä zetaa, olis pitänyt jättää istumaan keskelle tötsiä ja käydä kiertämässä edessä sekä takana oleva tötsä. No taakse en lähtenyt edes yrittämään kun sitä ei ole treenattukaan. Edessä olevan tötsän kierron pysyi kaikissa kohdissa ja sen että palasin sivulle ettei heti pompannut pystyyn. Seuraaminenhan ei meillä vielä oo oikeeta seuraamista, siinä sivulla vaan kulki melkolailla oikeessa kohdassa. Namilla avustettuna seisominen, muut palkkasin vasta kun oli istunut/maassa.

Meidät jaettiin pareiksi ja liikkuroitiin toisillemme pieni pätkä seuraamista. Namin kanssa mentiin, ei nyt koko ajan nenän edessä mut kumminkin. Aika kivasti meni yllättäen. Kaks kertaa tehtiin Iidan kanssa kun oli aikaa.

Sitten oli maa-meri-laiva leikki, hallin yhdessä päässä maa, keskellä meri ja toisessa päässä laiva. Maassa koira maahan, meressä istumaan ja laivassa seiso. Joo tässähän oli sitten katastrofin ainekset ilmassa kun suurin osa koirista on nuoria uroksia, kaikki juoksee metrin päässä toisistaan eessuntaas ja yrittää mahdollisimman nopeasti saada koiran tekemään oikea tehtävä. Oli vähän kaoottinen tilanne alkuun, mä vaihdoin paikkaa reunaan niin sitten oli vähän rauhallisempaa. Oltiin aluksi nimittäin yhden aussin vieressä mikä viimeksi tuijotteli Jeccua, ei pahasti kai mutta Jeccu otti sen haasteena. Aina tippui hitaimmin suorittanut koirakko, me jäätiin Topi-kelpien kanssa viimeiseksi "laudalle". Tasapeli. Ihme että pystyi suorittamaan noi tehtävät, oli alkuun semmonen että mihin tästä singahdetaan, leikitäänkö täällä vai saako riehua vai mitä? Kati kyllä sanoi että kaikki ymmärsi tehtävän väärin, ei ollut tarkoitus hallitsemattomasti ryntäillä paikasta toiseen koira edellä-mutta minkäs teet, aksaihmiset ;D

Lopuksi luoksetulo, Jeccu on kyllä niin ihana tässä :) Jää nätisti ja rauhallisesti odottamaan ja kun huutaa sivulle niin lähtee ku pikajuoksija räjähtämällä lähtötelineistä, tulee ihan täysiä niin että pelottaa törmääkö se ja kumminkin saa käännettyä ittensä sivulle pa:han ihan oikein. Ainoa mikä siinä on niin lähtee samantien poiskin pa:sta kun namin saa :D Tolle ei kyllä luoksetulon pysätystä saa opetettua ikinä. Hassu pikkunen.

Kommentit