Yhteenveto kakkosen radoista ja noususta kolmosiin

Tehdään nyt näistäkin yhteenveto kun tein ykköstenkin radoista. Kisoja ei käyty kuin kuudet kakkosissa, eli melkein tasan puolet vähemmän kuin ykkösissä. Radoilta tuloksena 4 nollaa, 2 vitosta joista toinen yliajalla, yksi kymppi ja 5 hyllyä.

1. kisa Helsinki 24.9.2011 , tuomari Esa Muotka, hyppy+agi.
+15? Ulkohiekkakenttä, tihkusadetta ennen kisaa mutta kisan aikana ei onneksi satanut.
Eka rata hyl, toka rata: tulos 5 +4.82 sij. 8./17.  nop 3.05
Jännitti ihan sairaasti kun oli ekat kakkosten radat. Eka radalla putkesta tullessa en ota kunnolla haltuun ja hyppää esteen väärinpäin. Hauskaa oli, sinkoili vähän joka suuntaan :)
Toka radalla yliaikaa puomihimmailun ja ihmekaarroksen takia. Neuvojen mukaan vaadin puomille kontaktin, paineistuu ja pysähtyy alastulolle. Komennan uudestaan kiipee-kiipee niin sitten liikkuu. Aivan loistavat kepit, pituudelta 90 käännös kepeille ja hakee ne. Toimii kisoissa kuin treeneissä, jee!
Kivat radat.

2. kisa Lempäälä 8.10.2011, tuomarit Anne Viitanen ja Johanna Wutrich, agi+hyppy
kylmä hallikisa, tekonurmialusta
Eka rata hyl, toka rata: tulos 0 -2.95 sij. 4/14.  nop 3.58
Eka radalla molemmilla ehkä paras draivi kisoissa tähän mennessä, ohjaukset toimi niinkuin ajattelin ja ansoja radalla riitti. Aidassa aukkoja mistä Cassu kuvitteli että rata loppuu sinne. Nopeimmat kepit kisoissa tähän mennessä. Tykkäsin radasta, vaikea kakkosten rata. Cassu liekeissä :)
Toka rata helppo, eka nolla kakkosista muttei luvaa koska sijoitus ei riittänyt. Kamala kaarros missä menetettiin pari sekuntia aikaa. Heti molempien draivi laskee kun on helppoa...

3. kisa Kirkkonummi 23.10.2011, tuomari Anne Savioja, agi+ agi
kylmä hallikisa, hiekkapohja
Eka rata: tulos 0 -3.80 sij 4./18. nop 3.67 LUVA, toka rata:hyl
Eka radalla sairaan hieno haku avokulmaan kepeille. Ensimmäinen LUVA! Eka radan ohjaus hyvä. Liikaa vaan tässä-tässä-täällä. Varmistelua ohjaukselle mikä olisi ihan hyvin riittänyt sekin.
Toka rata, todella pitkä päivä enkä syönyt mitään joten draivi ja keskittyminen hukassa. Vedätän kepeillä liikaa ja niistä heti virhe, ohjaaminen lässähtää. Tuomari tallustelee radalla ja Cassu ei voi mennä kun on hänen hyppylinjalla esteen takana...
Kivat radat! Yksi erikoisuus, yhden hypyn sai mennä kummalta puolelta halusi.

4. kisa Vantaa 6.11.2011, schapemestikset, tuomari Seppo Savikko, hyppy+agi
kylmä hallikisa, hiekkapohja
Eka rata hyl, toka rata: tulos 0 -6.21 sij. 2./15. nop 3.69 LUVA
Eka radalla sellainen kohta mihin en keksi ratkaisua kuinka ohjata ja siitä kohtaa sitten hylly. Muuten ohjauksiin molemmilla radoilla aika tyytyväinen.
Toka rata ei meinaa millään istua lähtöön, siis normaalia enemmän taistelua ;) Rata tosi hieno ja yksi ainoa pitkä kaarros kisoissa tuli tällä radalla, tosi hyvä!! Toinen LUVA!
Tykkäsin radoista.

5. kisa Hyvinkää 19.11.2011, tuomari Anne Savioja, agi+ agi
lämmin hallikisa, tekonurmi
Eka rata tulos: 5 -3.80 sij. 5./11.  nop 3.89 toka rata tulos: 10 -1.04 sij. 5./12.  nop 3.42
Eka radalla vauhtia piisas, oli ehkä meidän paras rata kakkosissa ohjauksellisesti. Paitsi se A:n jälkeinen tilanne...Loppusuoralla puomi ja suoraan edessä muuri minne ei pitänyt mennä vaan kääntyä 90 astetta pituudelle, sivuirtosin ja vastasella kädellä kääntämällä kääntyi oikein! Upea puomi!!
Toka radalla alku valuuuuu mutta kääntyy oikein, A:lle ei voi mennä kun tuomari onkin yllättäen vaihtanut puolta. Puomin kontakti justjust jää ottamatta. Silti aliaikaa vaikka A jouduttiin palaamaan ja uusimaan. Cassulle sopiva alusta!
Radat tosi kivat.


6. kisa Jyväskylä 10.12.2011, tuomarit Marja Lahikainen ja Leena Rantamäki-Lahtinen, agi+agi
kylmä hallikisa, hiekkatekonurmi
Eka rata hyl, toka rata: tulos 0 -3.13 sij. 1./7. nop 3.68 LUVA SERT-> siirto kolmosiin!
Eka radalla myöhässä rataantutustumiseen, ei saa ajatuksia järjestykseen ja hylly. Olis kyllä varmaan tullut muutenkin, niin monta kertaa mahdollisuus mennä kepeille ja ne imee Cassua. Siitähän se keinulta niille meni. Lopetan ohjaamisen kunnolla hyllyn jälkeen. Ei meille sopiva rata ollenkaan, ahdasta, estevälit tosi pienet varsinkin lopussa.
Toka rata alku hyvä, eka A:n jälkeinen hyppy valuu vähän ja toka sitten tosi paljon, just just kääntyy hypylle. Ohjaus muuten aika jees. Voittonolla ja kolmosiin! Uskomaton tunne!
Ihan kiva ja helpohko rata.

Mitä tästä opimme, Cassulle sopii parhaiten alustana kumirouhetekonurmi, hiekka-sellainen ei niin kiva. A:n jälkeisiä tilanteita harkkaamaan ja paljon! Keinulle edelleen rohkeutta. Kepit menee kisoissa niinkuin treeneissä, voi luottaa. Puomille tasan kerran vaadin kontaktin ja heti paineistui ja himmaili. Omaan ohjaukseen kisoissa yleisesti ottaen tyytyväinen, muutamaa kämmiä lukuunottamatta. Kaarrosten estäminen opettelemalla ja kokeilemalla eri ohjauksia tilanteisiin. Cassulle häiriöitten=tuomareitten sijoittumisen sietokykyä. Eiköhän se siitä, muuta korjattavaa en keksi itse ainakaan. Lotan kanssa vois keskustella, tulossa tammikuun alussa taas meitä treenamaan :)
       

Kommentit