Jeccu ei tarvitse yhtään lisää massaa!

On nimittäin aika painava raahata sylissä, selkähän siinä poikki menee. Jouduin sitä siis kantamaan ettei varasta palkkaa kun tänään jatkettiin tai oikeastaan aloitettiin kepit uudelleen. Kerran ehti silti nappaamaan namin, äkkiä se käy. Tein ekaks 4 toistoa ja otettiin ihan avoimet kepit, sitten vähän kavennettiin ja 3 toistoa. Tästä tulee kujakeppien abc tänne blogiin :) Eli siis alusta asti tavoitteena itsenäiset kepit, katse eteenpäin eikä minuun. Siis targetti, siihen nami ja hetsausta ja lasketaan irti. Näin ne on joskus Cassullekin tehty ja vannon tämän homman nimiin, on sillä sen verran hienot kepit! Avustajasta palkkaajana olisi sinänsä hyötyä ettei tartte raahata koiraa ;) Pitää muutes ottaa joku ekstrahyvä palkka mukaan, tänään oli vaan lihapullia. Mahapullat mukaan seuraavaksi.


Tehtiin myös pari kertaa keinua, vähän nauratti kun valittelin aiemmin ettei se irtoo...no tänään oli keinun vieressä parin metrin päässä samansuuntainen putki ja kierrätin hypyn kautta ja oletin vaan että vieressähän se sinne keinulle tulee, niin paskat se mitään tullu kun karkas sinne putkeen :D

Sitten tehtiin minipöydällä ollutta puomin alastuloa muutama kerta, mä molemmilla puolilla. Muistaa jopa melkein joka kerta jäädä odottamaan lupaa lähteä pois. Kontaktin 2 on 2 off ottaa kyllä joka kerta. Jäin pari kertaa jo taaksekin, kääntyy siinä kattomaan kyllä mua ja laittaa sille puolelle etutassut miltä olen tulossa. Oltiin lähdössä pois niin käveltiin hallin etuosassa kokonaisena olleen puomin ohi niin Jeccu paineli sinne :O En ollut sitä aiemmin kertaakaan tehnyt kun huoletti se että se ei vielä tajua kävellä siinä laudalla. Suollakin kun oltiin niillä pitkospuilla niin sillä ei hirveesti ollu sille väliä missä ne tassut lipsahteli menemään :) Siellähän se ei tietysti haitannut kun sitten vaan tassut kastui. No, kun se nyt kerran näytti menevän ihan ok niin otettiin siinä pari toistoa. Siinä se vaan hömpsötteli menemään ja pysähtyi kontaktille, laitoin kyllä sitten targetin että tulee siihenkin alusta asti oikea mielikuva. Että kohta on kontaktiesteet ja kepit kunnossa, eihän sitä muuta tarvikaan ;D

Kommentit

Meinasi vähän pistää hymyilyttämään tuo sun punttitreeni Jecun kanssa :) Rupes loppua kohti koira valumaan kun räkä sylistä alas :)Toivottavast Jeccu tosiaan ottaa oppia Cassun kepeistä niin helpottais sunkin tulevaa urakkaa kun ei ole niin riippuvainen ohjaajan liikkumisesta.
Marika sanoi…
Yksin treenattaessa on välillä vaikeuksia ton palkkaamisen kaa. Treenikaveri oli jostain tilannut kauko-ohjattavan namikipon, joka siis aukesi napinpainalluksella. Olis tosi kätevää. Meilläkin on se ongelma et varsinkin Ikwil odottaa aina sitä palkkaa multa. Ikwilkin on niin nopea että ehtii varastaa monta nameja ja koiran into irrota ohjaajasta, kärsii jos joutuu kieltämään koiraa jos tekee esteen väärin ja on ryntämässä palkalle.
tuija sanoi…
Juu ei se ihan kevyt kyllä ole vaikka näyttelyissä valitetaankin ;D Kyllä mä uskon että Jeccukin ne kepit hienosti oppii! Ja kun noi kontaktit opettaa alusta asti oikein niin ei tartte sitten korjata niitä ;))

Marika: targetillehan ei saa IKINÄ kieltää menemästä, syököön sitten namin vaikka. Muuten on käsissä koira joka ei sinne halua, ja siitähän on tarkoitus tehdä semmonen että sinne ehdottomasti halutaan. Tommonen namikippo olis kyllä aika kätsä!
Marika sanoi…
Niin, tiedän ettei targetille sais kieltää menemästä mut jos viimeiset kepit jää tekemättä, niin on melkein pakko. Assistentti olis ihan kivaa. Voisko joulupukki tuoda jonkun semmoisen mulle? Ai niin, olis varmaan pitänyt olla tosi kiltti jotta saisi mitä toivoisi.
Ransu sanoi…
Hihi oli kyllä vähän vaivalloisen näköistä tuo Jecun kanniskelu :D Nyt voin olla tyytyväinen että vaikka Liinu onkin aika kevyt kannettava, niin on se kiva kun on tuo apupalkkaaja varmistamassa palkan niin ei tarvi koiraakaan kiellellä.

Mä mielenkiinnolla seuraan tuota pujottelun etenemistä, me kun opetellaan verkoilla ja mä tykkään siitä tavasta :)

Hienoja puomeja se Jeccupatteri kyllä teki!! :)
tuija sanoi…
Toivotaan Marika molemmat että saadaan apupalkkaaja joululahjaksi ;) Cassun kanssa ratkaisin asian niin että se meni tyhjälle targetille, oppi sen että nami tulee jos tekee oikein. Eikä se hidastanut vauhtia sillä. Sittenhän tietysti sen namin voikin tiputtaa alustalle kun alkaa juoksemaan vierellä. Puoleksi sulanut mahapulla läsähtää niin mukavasti siihen alustalle eikä pompi karkuun :D

Täytyy aina välillä ottaa videota edistymisestä kepeillä. Toi ensimmäinen kerta oli pakko laittaa että näkee mistä lähdetään liikkeelle. Torstaina jatketaan!
Ransu sanoi…
Mun pitäis myös ottaa kepeiltä videota niin näkis niitä omia lähetyksiäkin että miten paljo siellä huitoo mitä sattuu... Ja edistymistä on kiva seurata :)