Keppejä, keinua ja hyppytekniikkaa

Lauantain treeneissä Jeculle keppejä ja perussarjaa. Jätin lopusta enemmän auki kun oli vaikea viimeksi. Hyvin hakee aloituksen jo itse. Meni jo nopeammin, ei tarttenu miettiä pahemmin :) Pitää nyt aina kovasti myös yrittää muistaa että se ei ole Cassu, vaatii vähän useamman toiston asiassa kuin asiassa. Ei se hölmö ole tuokaan, vaatii vaan vähän enemmän aikaa ja prosessoi asiat päässään eri lailla. Eikä pidä pelästyä jos se alkaa kävelemään, silloin se ihan oikeasti miettii ja yrittää ymmärtää.


Perussarja meni paljon vauhdikkaammin kuin perjantaina, hankala kuvakulma kun olin yksin hallilla. Jotain siitä saa ehkä tolkkua...Laitoin Jecullekin jo rimat kun musta tuntuu ettei se pitänyt noita bumpereita minään. Ei siis hyppäämisen arvoisena ollenkaan, niistä voi vaan kävellä yli. Ajautuu liian lähelle hypättävää estettä ainakin viimeisessä hypyssä, keskemmälle pitäis askelen osua.


Cassulle yllättäen keinutreeniä, perussarjaa 6 hyppyä ja kaks putkea. No se toinen putki ei olis tähän kuulunut mutta kun oli niin sopivasti siinä...Ja myös liikkuvaa hyppyä renkaalla. Se tahtoo olla vähän vaikea, 6 jalan päässä oleva vaati 3 toistoa että meni oikein ja 7 jalan kaksi toistoa. Tarkoitushan nekin on mennä in-outtina. Tyhmänä kokeilin sitten vielä 9 jalan päässä olevaa mutta sitä ei osannut. En muistanut pitikö näissä palata takaisinpäin niin palasin 7 jalan renkaalle, ei mennyt oikein. Olen kyllä sitä mieltä että tää johtuu itseluottamuksen puutteesta, koska osaa kuitenkin jos uskaltaa. No katotaan miten se prosessoi tämän päässään seuraavalle kerralle :)Keinua mentiin taas muutama toisto, peräti 4 kun namit oli jo lopussa. Kun jään taakse niin hidastaa, katsoo mua eli targetti maahan tässä vielä että tajuaa suorittaa keinun vaikka mä olisin missä.Tänään kävin pikaisesti hallilla, Jeculle keppejä ja Cassulle keinua. Kukaan ei ollut viikonloppuna käynyt tekemässä kujia niin oli helppo tietää missä kohtaa oltiinkaan. Kavensin keppejä lauantaista ensin hieman, meni vauhdikkaasti muutaman toiston niin kavensin toisenkin kerran. Menee selkeästi kovempaa kun mä juoksen vieressä. Siitä on niin kauheen vaikea irtaantua musta muutenkin. Kaikki kepit samassa rivissä, ei siis loppua avoimempana. Hakee aloituksen hyvin parin metrin päästä lähetettynä. Lopuks ihan huvikseen pari kertaa niihin putkiin mitkä oli vielä siellä seinän vierellä. Ei tullut putkien välissä mun luo sentään :)

Cassulle keinua putken ja renkaan kautta. Ehkä 6 toistoa, muutama kerta niin että jäin taakse ja targetti maassa. Heti parempi, ei katellut mua. Muut niin että olin edellä. Edelleen vauhti hyvä hallilla, ehkä joskus kisoissakin!

Kommentit