Jeccu irtoaa!!

Maanantaina meidän ryhmän treeneihin ei ilmestynyt yhtään ketään niin käytin tilaisuutta hyväkseni ja treenasin pikkasen Jecunkin kanssa pitkästä aikaa. Onneks otin senkin autoon mukaan lähtiessäni. Hypyt oli minikorkeudella, varmaan 25:ssa. Esteet oli semmosessa loivan ässän muodossa, hyppy-putki-muuri-putki. Ekan kerran kun meni muuria niin otti vauhtia niistä palikoista, ihan niinku mettässä jostain puunrungosta. No tulipa mieleen etten ole kyllä sitä muuria niitten palikoitten kanssa tehnyt edes. Tehtiin sitä sitten yksinään muutama kerta, kahden toiston jälkeen tajus ettei niitä saa potkia. Sitten otettiin koko homma alusta. Mulle tulee kyllä ihan oikeasti pirun kiire ton kanssa, saattaahan se olla että homma helpottuu kun rimat on korkeemmalla...putkistakin kuuluu hirmu ryminä kun yks painaa menemään :)) Siitä kyllä näkee että on intoa ja kiihkoa tähän hommaan.

Ja se suuren ilon aihe: ekan putken jälkeen tein persjätön (siis vaihdoin kyllä puolta niin että se oli vielä putkessa), enkä muuten sitäkään ollu ennen tehnyt ja olin muurilla näyttämässä ennen Jeccua ja siitä lähetys sivuirtoamalla putkeen ja meni täysiä mua kattomatta kertaakaan! :O Jipii! Se sai ehkä aivot 1-vuotissynttärilahjaks :)) Onneks olen alusta asti opettanut sen lähtöön jäämisen, muuten ei tulis mitään. Meinas muuten yks kerta olla hilkulla oliko varaslähtö vai ei mut jatkoin ja mietin että tulikohan tehtyä virhe...Nytkin olin vähän jäljessä palkkaamassa, targetti oli siis tokan putken jälkeen. Jokohan sille uskaltais palkan valmiiks laittaa? Sen takia ei ole ollut valmiina jos tekee väärin ja ohittaa jonkun esteen. Mut palkkaa saadakseen ei kyllä enää mua edes kattele, ettii namia siitä alustalta vaan, sen on kyllä oppinut että sieltä se herkku löytyy. Tehtiin ehkä 5 toistoa samaa kun olin niin onnessaan että irtosi :) Nyt pääsee jatkamaan (tai lähinnä aloittamaan uudestaan) niitten keppienkin harkkaamista, täytyykin kotiin mennessä muutama toisto tehdä. Jos ne kepit ei oo jymähtänyt jäähän siinä pihassa että saa niitä liikuteltua. Toisaalta ihanaa kun saa tehdä helppoja juttuja aksassa, sitten kun Cassulla on viikonlopun jälkeen kisatauko niin keskityn paremmin tohon Jeccuun. Jäänyt valitettavasti vähän sivuosaan treenaamisessa tässä viime aikojen sattumista ja tapahtumista johtuen. No onhan meillä nyt se yhteinen tokokurssikin sentään.

Kommentit

Ransu sanoi…
Onpas kivan positiivinen fiilis koko postauksen ajan :) Mäkin oon tyytyväinen että Liinu pysyy lähdössä ja melkein joka treeneissä sitä kyllä vahvistetaan. Ei tuu mitään jos se alkaa varastella lähdöstä...

Jeculla saattaa tietty vauhti vähän hidastua kun hyppykorkeudet nousee, mutta jos sillä on kiihkoa lajiin ja kun ne maksikorkeudet tulee tavaksi niin se lentää niistä vielä yli ;)

Mä yritin kanssa tehdä persjättöjä tiistaina putkella, Antti katsoi sen näköisenä että kyllä oli tulla polvilumpiokokkelia joka kerta... Mulla on onneks toi apupalkkaaja joka pitää huolen ettei palkkaa pääse varastamaan. Taidan tosiaan itsekin alkaa enempi palkkaan alustalla, Liinu ei edes loppupeleissä välitä lelusta juurikaan jos vaihtoehtona on ruokaa.

Hih, aivot 1v lahjaksi ;) Mistähän sitä keskittymiskykyä saatais... 2v päivänä??
tuija sanoi…
Joo on se kyllä ehdoton edellytys sille että sinne radalle lähdetään yhdessä eikä sellaisella kaaoksella.

Mä olen kanssa lelulla yrittänyt palkata mutta silloin jää katsomaan mua, parempi pitää sitä targettia vielä ainakin kun sen kerran on tajunnut.

Toivotaan että keskittymiskykykin tulee, Jeculla sitä kyllä jonkun verran onkin, en tiiä johtuuko tokosta? Vai siitä ylipäätään että mä olen sen mielestä maailman ihanin? ;D