Schapevuorolla Renksun hallilla

Hyppyä ensin kapulan kera, heitin ekalla tosi pitkälle. Odotti käskyä mutta palautti hypyn ohi prkl...en taas ehtiny korjaamaan. Toi sivulle asti nätisti. Tokalla heitin lyhyemmän ja palautti hypyn kautta. Teinköhän mä tätä 3 vai 4 kertaa? No kerran kummiskin tiputti palauttaessa mun oikeelle puolelle ja tyynesti meni pa:han. Höpö-höpöttelin enkä palkannu. Tein sitte pari tekniikkatreeniä, eli jätin koiran sekä kapulan toiselle puolella ja siitä käskin hae. Toi hyvin ja piti hyvin. Täytyy pidentää aikaa kun otan pois.

Hyppyä ilman kapulaa, tätä täytyy kyllä vahvistaa. Ilman heilautusta? mitä? ei lähteny viereltä vaan luuli ettei saa mennä. Kaks käskyä vaatii, hyppää sitte yli ja istu ekalla kerralla muttei uskalla tulla takas viereenkään ku tokalla käskyllä? TÄ? No eihän tätä siis ole tehtykään mutta kyllä se nyt eka käskyllä on tehny, on se käsky mikä vaan. Istu-käskyyn vaati kaks, ekalla kerralla haukku ja istu ja tokalla haukku ja kävi maate? Mikä tätä ny vaivaa?? Onkohan jotenkin epäselvä mitä pitää tehdä? En tajua. Okei, ehkä se alokkaan hyppy nyt hämää kun se on ollu aina niin ja nyt tehdäänkin erilailla. Se on ollu selvä ku pläkki ja oooo enää ei tehdäkään niin. Lisää treeniä paloissa ja hirmu kehut kun tekee oikein.

Kaket. Laitoin hypyn laudan pepun taakse ja pyysin Karia kattomaan liikkuuko. Siinä oli joku muukin mies (luulisin että se yks kouluttaja mikä oli Löytyn kentällä joskus ajat sitten kun Cassu oli pieni.) Hienot vaihdot teki, ei kuulemma liikkunut mihinkään. Viereen palatessa pomppaa niin innoissaan istu-käskyllä että siinä kyllä liikkuu. prkl. Eli siis se raaaauhallllinen käsky loppuun.

Sosiaalipujottelua tehtiin, sehän on aina tarpeellista. Ok, en ottanut seuraamalla kun se ei oikeesti oo kuosissa. Tää oli lähinnä sellasta lenkkeilykontaktin pitoa :)

Paikkamakuu, en tiedä aikaa. Ainaki kaks minuuttia. Häiriötä piisas, kaikki oli ympyrässä tai ainakin yritti ja siis sikinsokin lopulta kuka missäkin. Paikalla 4 aikuista koiraa ja yks ihana penneli. Kaks koiraa pysy paikallaan, muut teki sitten kaikenlaista :) Hyvä treeni silleen. Sfinksihän se.

Vaihdoin koiraa ja tein Jecun kanssa ihan pienen treenin. Alkuun piti vähän muistutella että hei me tehdään nyt tätä eikä häslätä muuta. Aika äkkiä ymmärsi. Sivulletuloa ja parin askeleen seuraamista nami kädessä. Loppuaika meni ihastellessa penneliä ja otin siitä pari kuvaa :) Jos ens perjantaina pääsee niin tarttee taas mennä. Ihan vaan vaikka sen takia että on eri koiria välillä paikkamakuussa ja häiriötä runsaasti kun ei ole tutut koirat ja alustakin on liukas. Jecun muutes ilmotin tokon alokurssille, päästään tosissaan tekemään eikä vaan vähän sinnepäin, mä kun tartten tähän tokoon kyllä jonkun potkimaan että treenaan sitä.

Hah niin ja Jeccuhan olikin muutes aika pätevä yks päivä. Oon pitäny sitä tunnaria lenkillä silloin tällöin mukana ja oltiin pellolla, alkuun tein pari helppoa/helpohkoa Cassulle ja sitten vinttasin sen tunnarin lantion korkuseen heinikkoon pellon reunalla ja kuka sen sieltä aina toi? No Jeccu! Ainaski kolme kertaa. Oli ihan pakko kokeilla että oliko se vahinko mut ei, aina se löysi sen ekana :O Ja tosiaan heitin sen sinne parin metrin päähän et askelia ei pystyny seuraamaan. Taitava pentu!

Kommentit