Jecun pikkuaksatreenit takapihalla

Siivekkeen kiertoa pari kertaa, aika läheltä. Siis noin puolen metrin päästä.
Eteen-menoa kahden hypyn päähän, tajuaa jo hyvin alustan merkityksen eikä jää ihmettelemään mihin pitäisi mennä eikä (mikä tärkeintä) jää mua tuijottelemaan ja pomppimaan viereen. Meni vauhdilla.
Takaaleikkauksen harjoittelua ekaks vasemmalta, meni hypyn yli ja pyörähti 3 ekaa kertaa ja sitten tajus mennä alustalle suoraan pyörimättä. Oikeelta puolelta tajus sitten heti. Molemmilta puolilta 5 toistoa.

Eilen keppejä illalla hallilla. Intoutu Jonnan kimeestä jee-huudosta menemään kovempaa. Ei oikein vielä tätä kyllä tajua kunnolla, pitäis tehdä joka päivä. Ei laiteta keppejä kapeammaksi ennenkuin juoksee täysiä läpi. Edellisenä päivänä tehtiin kotipihassa, mahapullat oli ihan liian hyviä. Ne kun otti käteen niin ei tullut mitään, järki lähti heti. Yritin sitten niin että laitan pullan alustalle valmiiksi ja vien Jecun keppien alkuun, sain pari ok toistoa ja siihen lopetin. Ei saa käyttää yksin liian hyviä nameja, ei pysty keskittymään sitten niin mihinkään sen jälkeen kun saa hajun nenään. Kaveri täytyy olla että jos tekee väärin ei saa palkkaa. Pikkuhiljaa....

Tehtiin hallilla myös mustaa putkea U:na, hyvin meni. Sieltäkin tajuaa alustalle laukata. Suorasta putkesta tajus kääntyä mua kohti ihan ite takas. Ja siltä puolelta mistä lähetin. Putket menee kyllä kovaa.

Kommentit