Annan treeni 22.11. sekä puomia ja keinua

Kävin eilisestä sisuuntuneena tekemässä sitä Annan rataa uudelleen. Ei kannata mennä yövuoron jälkeen väsyneenä treeneihin, muisti ei pelaa yhtään eikä mikään muukaan. Oli siellä eilenkin hyviä pätkiä mutta oma pää takkus ja takkus. Yäk. Ahisti kovin. Olihan se rata kyllä melkomoista pyöritystä että saa olla tyytyväinen että noinkin hyvin selvis tänään ja että muisti sen radan ylipäätään. Huh.

Kuva varastettu Tessan blogista, kiitos! ;)

Näin se oli tarkotus mennä, 13-hypyltä ei kyllä käänny vaan käy nappaamassa yhden ylimääräsen hypyn pussin edestä. Tehtiin se kohta uudelleen niin meni paremmin. Ja se kepeiltä putkeen vienti on tekemätön paikka. Jotta sain sen putkeen sinne mihin piti mennä eli ei siihen päähän mikä oli puolentoista (!) metrin päässä tarjolla niin jätti viimeisen välin puikkaamatta tai jos meni kepit loppuun niin meni väärään päähän. En sitä sen enempää tehnyt koska kuitenkin pujotteli siinä loppuun kun Annan koulutuksessa olleista koirista moni jätti kepit kesken ja painui putkeen. Parempi että tekee ne kepit ku että jättää kesken. Loppuun kokeilin sitä leijeröintiä myös vaihtoehdoksi, eilen sekin kyllä onnistui mut tänään eka kerralla ei. Ja näkee mun liikkeestä ja kädestä että miksi ei. Myös onnistunut versio tehtiin. Lopuksi tosi nätti käännös 13-hypyltä.





Sitten tehtiin keinua ehjällä ja risalla keinulla, ehjä meni nykynormisti ja se risakin silmämääräsesti paremmin ku ennen. Otin kyllä videolle mutta kuvailin sitä kohtaa kun siirrän keinua enkä sitä sitten kun sitä mentiin. Jep. Puomia tein taas loppuun että muistaa sen niitten eron. Viimesessä juoksen täysiä ohi ja ottaa silti kontaktin upeesti. Eikä oo namia maassa eikä ees alustaa. Hieno!

Kommentit