Palkattomuustreenit + kiipee kiipee

KIIPEE KIIPEE:

Laitanpa tänkin treenin ylös niin voi tarkistella edistymistä:

Alotettiin kiipee-pesupalli-treenillä (en oo vielä saanu tehtyä uutta parempaa, vauhti kun kasvaa niin meinaa olla liukas) norminameilla, palkkakuppi edessä n. 3 metrin päässä.
Tietää asennon mitä haetaan, perjantaina hyppäsi vauhdilla vielä pari kertaa yli ja palasi takaisin kun sano että oho! Silloin otettiin vähän hitaammalla vauhdilla ettei tuu sitä mielikuvaa et ekaks sen yli hypätään ja sitte tullaan siihen. Oltiin myös ulkona ja sato vettä. Onnistuneen jälkeen lopetus. Tarkotus on tehdä vaan 5 toistoa  kerrallaan. Mä laiskana en ole tehny kuin n. 3 krt viikossa vaikka useemmin piti tehdä.

No tänään (su) hallilla ja ekaks vähän lähempää lähetys mut siis pallin takaa kumminkin. En huido käsillä, käsky on kiipee kiipee! Ku tiiän että sitte kisoissaki oon niin täpinöissään et se tulee sanottua kaks kertaa kuitenkin :D Hieno stoppi ja odotti lupaa namikupille. Tokalla sama. Jokaisessa palkkaan siis maahan myös siitä asennosta. Otettiin vähän kauempaa lähetys (kahen metrin päästä?), pysähty pallille ja palkkasin maahan. Onnistu, siitä kohtaa pari kertaa. Sitten minkä meinasin viimeseks niin otettiin taas vähän kauempaa, joutu hyppäämään jonkun matonkumpareen yli, pysähty kyl pallille mut ei kestäny mun ohimenoa palkkaamaan. Irtos ennen lupaa. Piti siis ottaa uusiks samasta kohtaa mut kävelin namikupille viemään palkan niin onnistu, jee! Siihen lopetus. Cassu häkkiin ja Jeccu tilalle.

Jeculle samat, ekaa kertaa tein sille sitä että lähetin takaa, ekalla meni mut käänty mua kohti. Pyysin pois ja uudestaan, liikuin ite samalla pallia kohti niin jäi oikeinpäin :) Palkkaa maahan ja naksuttelua samalla. Jeculle namikuppi lähempänä, ei kykene odottamaan vielä niin kauan. En tiiä tajuaako se että kun lähtee ennenkuin sanoo: tule ettei ole oikein kun palkkaa ei ole kupissa? Jotenkin vaikuttaa ettei...No mut pari kertaa uusiks, joka toinen kerta jäi pallille kunnes sai luvan ja joka toinen ei. Hmm...Lopetin siihen kun jäi odottamaan lupaa.

PALKATTOMUUSTREENI:

Jeccu häkkiin ja sitten päästiin Cassun palkattomuustreeniin. Näytin ekaks sen palkan eli pakasterasiassa mahapullia, nam! Jätin rasian pöydän päälle hallin etuosaan. Mentiin tokohypylle, hirmu kiire tulla sivulle, odotti käskyä hyppy ja hyppäs tosi innokkaasti.... ja jatko täysillä matkaa ja hyppäs myös sitten sinne pöydälle missä palkka oli...jees, näinhän sen pitikin mennä :) Otin sitten seuraavaa kertaa varten namirasian taskuun ja näytin et täällä se on ettei karkaa taas. Tehtiin hyppy uudestaan eri suuntaan varmuudeks jos jäi päähän se palkanhaku. Sivulle tuli vähän nihkeesti, (kun yleensä mulla on melkein aina nami kädessä tässäkin, tajusinpa senkin)  tuli kyllä mut jäi pikkasen taakse. Korjasin ja tehtiin hyppy. Oikein, kehuin kauheesti ja mentiin hallin etuosaan pois "kentältä" ja palkkasin mahapullalla.

Yritys 2: Tehtiin liikkeestä seisominen pelkästään ensin, hyvin meni siihen asti kunnes kävelin viereen niin väisti!??! No en kelpuuttanut sitä sitten. Uudestaan ja pysyi paikallaan. Kehuja ja hallin etuosaan palkkaamaan taas.

Yritys 3: Taas liikkeestä seisominen ekaks, odotti jo palkkaa tän jälkeen mut jatkettiin hypylle, ei meinannu tulla sivulle, jäi maahan istumaan ja tuijotteli mua. Komensin toisen kerran ja tuli silleen taas nihkeesti, jouduin korjaamaan paikan. Mut sitte teki ihan järjettömän nätin hypyn, ei varmaan ikinä oo jääny niin suoraan hypyn taakse kun tänään jäi. Ihan tasan keskelle hyppyä ja ihan kohtisuorassa. Mielettömät kehut ja varmaan huomas että oon todellakin iloinen ja hallin etuosaan ja kaikki loput mahapullat naamaan ja kotiin :)

Jos seuraavalla kerralla tekis vaan noi kaks liikettä ja siinä vaiheessa kun huomaa että tekee ne mielellään eikä silleen et ääh tehään nyt ku pitää niin sitten lisää kolmannen liikkeen siihen. Etenee siitä sitten pikkuhiljaa, tuskin tää viikossa tulee kuntoon mut joskus kumminkin. Näin ajattelin, toivon että tajuis tällä systeemillä.

Kommentit