Palkattomuustreeni päivä 2

Anto treenamiselle intoa tää päivä :) ja toivoa että ehkä tää toimii...Mentiin lähellä olevan koulun kentälle, hyppyähän siellä ei ole mut halusin päästä kentälle treenaamaan. Päätin siis että teen liikkeestä maahan ja luoksetulon. Mahapullia rasiaan ja menoks. Kentälle tuli samaan aikaan kaks lasta mitkä rupesi pelaamaan pesäpalloa, aattelin että no siitäpä hyvää häiriötä kun pallo lentää...Aika iso kenttä, tehtiin samansuuntaisesti kuin ne lapset ettei nyt ihan liian paljon sitä häiriötä olis.

Näytin Cassulle rasiaa ja annoin haistaa et siellä ne ihanuudet oottaa ja sanoin et nää saa kun tekee kunnolla! Joo kyl se tajuu, älkää luulkokaan ettei ;) Otin eka sivulle niinku olevinaan kokeessa ja sitten hihna pois. Samantien seuraa! ja sivusilmällä et jee se lähti eikä kattele muualle, 15 askelta ja maahan! Yes, mama ja pläts. Oli niin pätevänä, sivulle nous silleen poing! Hirmu kehut ja sitten vaihdoin vähän paikkaa ja uudestaan sivulle. Töpötteli silleen innoissaan perässä et jee kohta saa palkan. Nätisti ja nopeesti sivulle, odota ja menin toooosi kauas kun tuntuu et nää on otettu liian läheltä kun vertaa kuinka kaukana tuolla kokeissa ollaan oltu.  Sivulle! ja tuli kiitolaukkaa ja täpäkästi viereen, pikkasen liian kauas sivusuunnassa mut ei pidetä minään, vauhti oli aika kova. Korjasin kyl kädellä lähemmäks. Sitten auton luo syömään mahapullia.

Pidän siis sen rasian taskussa, näytän sen oikein et täällä on ja otan kyllä kokeeseenkin mukaan, palkkaan kauempana sitten mut jos oppii et se on autolla niin oon satavarma et lähtee joskus kesken sinne autolle hakemaan palkkaa. Ihan eri meininki tossa tekemisessä kuin eilen, olin niin onnellinen et melkein tein kolme liikettä peräkkäin mut onneks järki pelasti enkä tehny ja ahnehtinu. Ole ylpeä Jonna!! :)

Sitten kun oli kerran sitä intoa niin ihan pikkasen seuraamista ilman hihnaa, tässä alkuun haahuili vähäsen (Jeccu haukkui autossa niin olevinaan huolestutti) mutta kun huomautin että: missäs olet? Niin otti kontaktin ja tuli seuraamaan hyvin. Siis meidän tasoon nähden, se paikkahan on sivusuunnassa liian kaukana mut siihen puututaan sitten tän ongelman ratkaisemisen jälkeen. Teki mun mielestä tosi nättiä, täyskäännös ja yks vasempaan ja kontakti pysy. Lopetettiin perusasentoon minkä muisti tehdä ja taas autolle loput pullat syömään. Huomenna rohkeesti yritän kolmea liikettä sitten...Jos ne kokeessa huomauttaa ylenpalttisesta kehumisesta liikkeen jälkeen niin siitä vaan, eihän se tainnu vähentää ku kokonaisvaikutusta? Treenit kesti yhteensä ehkä 5 minuuttia.

Sitten poitsujen kanssa järven rantaan lenkille polkua pitkin, harmitti ettei tullu kamera mukaan. Eipä ollu jääny Jeculle traumoja laiturilta veteen pomppaamisesta, sinne se iloisesti paineli kun heitin lelun jorpakkoon. Aallot vähän arvelutti aluksi kun tuuli aika paljon niin isoja pärskeitä roiskui naamalle. Mut ei se kauaa haitannu, sinne se pompsahteli menemään ja kun aikani kehuin kuinka rohkea se onkaan niin pitihän Cassunkin sitten tulla näyttämään et no oon mäkin. Ravasivat siinä hiekkarannalla sitten ja välillä polskimaan ja taas juoksemaan, oli niillä ainakin hauskaa! Jos ottais huomenna uusiks kameran kanssa :)

Kommentit