Jecun kosketusalustan opetus

Nyt on sitten naksuteltu pari iltaa lisää tota hiirimatolle menoa niin sehän rupeaa sujumaan jo ihan kivasti. Huomasin tota videota katsoessani että naksutan vähän myöhässä jossain kohtaa ja yhdellä kerralla käy pyöräyttämässä tassun vaan alustan yli ja palkkaan siitäkin :) no kyllä se ajatus on siihen pikku päähän jo saatu kuitenkin oikein. Alussa olin vähän liian kaukana minkä huomaa siitä että yrittää saada sitä namia muutenkuin menemällä alustalle ja palkkausten väli on liian lyhyt. Siirryn lähemmäksi ja hiivin taaksepäin sitten taas. Kunhan toi menee kaukaa joka kerta oikein niin sitten aletaan palkkaamaan vauhdista. Eli jos ravaa sinne niin palkkaa ei tule, ainoastaan laukasta. Sulais nyt noi lumet että pääsis pihalle tekemään näitä juttuja!


Kommentit

Kielpi sanoi…
Ahnepossu!
max 5 toistoa.. sit pidät vaikka puolen minsan tauon, ihan vaan pentua rapsutellen ja kehuen.
Ja naksu ei korvaa suullista kehua, sillä saa lisää intoa yrittämiseen.
tuija sanoi…
5-20 luki siellä kirjassa? Jos tekee uutta niin useampi, tai sitten mä oon taas ymmärtänyt ihan väärin...Ja yhessä toisessa kirjassa luki että pitää olla ihan hiljaa eikä saa höpöttää :O No onhan se höpötys tietty eri asia ku kehu..hmmm täytyy ottaa se kirja uudelleen luettavaks :)
Kielpi sanoi…
juu eli höpötys tulkitaan koiran houkutteluksi. Silloin ku pennun pitää itte hoksata ni o hilijaa. Mut naksun jälkeen KEHU! Naks ei ole muuta ku merkki et palkkio tulee..
jaksota ne 5-20 toistoa pienempiin pätkiin. just vaikka 5 toistoon. sit pieni lepo/nollaus ja uudestaan. Monta monta monta samanlaista toistoa on jankkausta tässäkin lajissa. Muista myös kriteerin nosto. jos tekee 8/10 oikein niin vaikeuttamaan. Ei silloin jannata enää paikallaan, vaan tehdään fiksulle koiralel hommasta taas mielenkiintoisempaa.
tuija sanoi…
Oolrait. No toi aluks oli liian vaikea mihin edellisen kerran lopetettiin niin sitten helpotin ja sitte taas vaikeutin...niin mun mielestä se meni ihan oikein. Seuraavaks alottaa siitä mihin ny päästiin ja siitä pidentää matkaa. se on tässä jutussa vaikeutus nääs :) ja se että vaihtaa omaa paikkaa lätkään nähden.
Riikka sanoi…
Hienostihan se Jeccupatteri on tuon hoksannut! :)Ota välillä niinkin, että alusta ihan lähellä about ½-1 metriä niin saat sillä siihen sitä vauhtia taas lisää kun palkkaakin tulee tiheämmin (kun ei tartte juosta palkalle vaan se on heti tyrkyllä).