Jeccu eläinlääkärissä

Käytiin ihan kahdestaan ajelulla, pikkunen oli jopa hiljaa autossa! Alkaa tohon autoiluun tottumaan yksinäänkin. Pikkasen lenkkeiltiinkin kahestaan siellä lähikaduilla, pomppimiseks meinas alkuun mennä kun vähän jänskätti kai. Sitten mentiin kyllä ihan hienosti hihnassa loppujen lopuks.

Laitettiin molemmat pistokset, kuulemma nykyään täytyy mainita että rabies suositellaan laitettavaksi taas 4 viikon päästä jos on vaikka jotain allergiaa. Omistajan suostumuksella laitetaan kyllä molemmat. No olin sitä mieltä että molemmat vaan kun siinä keskusteltiin, niin ne on maailman sivu laitettu ja on kuulemma äärimmäisen harvinaista että tulisi mitään reaktiota.

Kuunteli sydämen ja katto hampaat, kaikki kuulemma hyvässä kunnossa. Sopivan sutjakkakin kuulemma, ei tarttis enempää painaa. Kysy vielä että syökö hyvin, hyvä etten revenny nauramaan. :) Siitä kysyin kun maha on niin pinkeä että mistä johtuu, tunnusteli vatsan ja sano että kaikki kunnossa, on kuulemma niin hyvät vatsalihakset. Siis riehuminen ja juokseminen Cassun kanssa on tosi hyvää liikuntaa :D

Strategiset mitat 4 kk: paino 7,4 kg ja korkeus n. 36,5-37 cm.

Kommentit