Tummissa putkissa asuu hirwiöitä

...jotka voi syödä pienen schapendoesin, ajatteli Cassu ja siitä tuloksena taas yksi yliaikanolla. Muuten radat meni sujuvasti mutta se nyt oikeesti ei oikein auta jos putkissa kävellään. En kestä, muuten kun saa asiat kuntoon niin aina tulee joku mikä ei natsaa. Ensi viikonloppuna on taas kisat Ojangossa niissä tummissa putkissa ja pitää ihan pakosti ennen niitä treenata pelkkää mustaa putkea hallilla. Jos se mitään auttaa kun kyllähän sitä kotona...ja ponnarin laitan kisoihin päähän, inhotkoon miten paljon sitä vaan. Jos vaikka näkökyky hämärässä olis sitten parempi. Tai sitten sille on ostettava semmoiset sotilaitten hämäränäkölasit ;) Muutenhan se porhalsi menemään ihan kivaa vauhtia. Kattelin Iksun videoita samoilta radoilta ja samaa vauhtia ne meni niissä kohdissa missä putkia ei ollut, mitä videoilta kellotin. Muutamia laajoja kaarroksia tuli, varsinkin kolmosradan lopussa kun en kovin tiukasti ohjannut, kunhan pidettiin hauskaa kolmella vika hypyllä.

Plussana että mun jalat liikkui, ohjaus jopa omasta mielestä hetkittäin aika hienoa. Varsinkin eka radan loppu sen hässäkän jälkeen aika magee, oltiin ihan samalla aaltopituudella ja Cassu käänty niistoon tosi nätisti! Kontaktit otettiin molemmilla radoilla, ekalla kylläkin vähän paineistunut mutta tokalla jo ok! Kepit meni kaikilla radoilla nopeasti, tokalla jopa 2.8. Vikalla radalla jättää vikan välin kyllä tekemättä kun tahallaan kokeilin miten paljon kisoissa kestää vedätystä. No ihan noin paljoa ei :) Lähdössä se oli taas niin innokkaana ettei meinaa istua, pari kertaa saa käskeä. Eli kaikki muut osa-alueet oli kyllä kunnossa mutta ne putket ne putket...

Kivat radat kyllä oli, profiililtaan oikein meille sopivia. Muutamia ansakohtia ja melkein kaikista selvittiinkin, esim. hyppärillä oli suoraan tarjolla väärä putken pää mutta kropan käännöllä oikeeseen reikään. Hieno Cassu! Sillä radalla olis pitänyt tehdä sama ohjaus 3-hypyltä putkeen ettei olis napannut ylimääräistä hyppyä siinä sivussa. Eka radalla ihan yllättävä pituudelta väärään suuntaan kääntyminen, mun asento hypylle viedessä niin että lukee sen takaaleikkaukseksi, ilmeisesti siinä oli semmoinen kulma ettei monikaan sitä osannut ajatella, ei ollut Cassu nimittäin ainoa kuka niin teki. Olis pitänyt hakea putkelta ja vekata siinä että hyppylinja olis ollut jo toiseen suuntaan. Keinua ei päästy edes treenaamaan kun lipsahti siitä ohi väärälle hypylle.


Treenasin vielä kisojen jälkeen puomia yksinään, tajusin että siellä olis semmonenkin ollut harkkaesteissä vasta kun agiradat oli mennyt. Meni siinä ihan normisti. Pakko oli sitten tehdä vieraassa paikassa myös kakeja kerta oli mahdollisuus. Ja ihan sikahienot seisomaan nousut teki ja tosi rauhallisesti!!! Muutaman metrin päästä, ei kovin kaukaa mutta tassut oli kuin liimattu lattiaan, jee!

Kommentit