Lihashuoltoa ja muita turinoita

Käytin Cassun tänään hierojalla parin kuukauden tauon jälkeen-joo siis syyskuussa viimeks, lanne jumissa niinkuin edelliselläkin kerralla mutta lavat ei olleet tällä kertaa jumissa. Kuulemma tuo lanne on juuri se paikka mikä koirilla jumittaa kun niitten kanssa enempi treenataan. Pari viikkoa väliä ja sitten mennään uudestaan.  Täytyy tarkkailla sitä selän ylälinjaa että miten liikkuu ja jos yhtään rupeaa köyristämään niin sitten taas mennään. Sai taas laser-sekä lämpöhoitoakin sinne lanteeseen, lapoihin vaan lämpöä. Kauhean mielellään Cassu tällä kertaa sinne kävi heti maate, ei tarttenut käskyn alla pitää vaan ihan ite meni pötköttämään. Hämmästyin kyllä hieman kun jopa pari kertaa nuolaisi Jenniä kiitokseksi, ihan joka ihmiselle ei sitä kyllä tee. Siinä kohtaa nousi istumaan kun löytyi ne kipeät kohdat mutta ei pyrkinyt pois missään vaiheessa. Hieno Sassu <3

Jenni itse pyysi aikaa varatessani että ota pentu mukaan, tottuu heti nuorena jo tuohon paikkaan. Sillä kyllä mitään tottumista siinä ollut, ensin nuoli Jennin naaman läpimäräksi ja sitten tutustui kaikkeen mahdolliseen mitä sieltä paikasta löytyi. Siellä on lattialla kaksi koiran kokoista patsasta mitä Cassu piti ekalla kerralla ihan omituisina, Jippo ei edes niistä välittänyt. Käveli myös metalliputkien päällä (varmaan jotain pöydänjalkoja?) eikä tosiaan näyttäis mitään alustaongelmia olevan, rohkeesti sekaan vaan eikä mitään mietitä muutakuin että mitähän tuolla takana olis? Jenni käsitteli Jippoakin vähäsen, katsoi hampaat ja tunnusteli kropan ja sanoi että on kyllä tosi tasapainoinen pentu, lihaksiakin aika kivasti jo. Ihastui kyllä Jipon avoimeen luonteeseen, sanoi että on isänsä tytär selvästi :) Onhan se Iksukin ihanan avoin, hyvin ovat pennut luonteen perineet. Jenni sanoi myös että sen nenä käy koko ajan, hienoa nenänkäyttöä. Metsästyskoirien omistajana ilmeisesti pitää suurena plussana ;)

Jippohan täytti pari päivää sitten jo 7 kk, mitat olivat n. 40,5 cm ja 12,5 kg. Nyt sillä taitaa ikävä kyllä olla korvatulehdus, eilen illalla ne putsasin kun ravisteli päätään ja toisesta tuli ällötöfnää. Tänään en töitten enkä tuon hieronnan takia ehtinyt niin täytyy huomenna tilata aika lääkäriin. Jeccu "hoitaa" sitä koko ajan nyt sitten ja korva on ihan märkä. Tuosta ihme piirteestä kerroin myös Jennille, Jeccu hoitaa aina kaikki jos on jotain tulehtunut, mun käsi kun se oli paketissa ja tulehtunut, Cassun korvia se kanssa on hoitanut ja Jipon ikeniä nuoli hulluna kun se vaihtoi hampaita. Jenni sanoi että se haistaa sen tulehduksen ja hoivaa sen takia. Hassu epeli.

Kommentit