Pupsiaksa nro 2

Tällä kertaa opeteltiin etenemistä ensin yhden ja sitten kahden esteen päähän, lisäksi takaaleikkaus ja sitten niitä jo edellisellä kerralla treenattuja asioita.

Aloitettiin renkaalla, se on kyllä tän hyvin oppinut, ei mennyt yhtään kertaa väärästä välistä. Vaihtelin paikkaa useaan otteeseen missä olin. Lähetin, olin ottamassa vastaan, renkaan kohdalla jne.

Kontaktilla, tällä kertaa naksu mukana ja tajus ite tarjota "nokkimista" sekä asetteli itse itsensä kontaktille, jee! En muistanut viikon aikana tehdä kuin kerran tuota kotiläksyä.

Eteenlähetys sekä takaaleikkaus, meni ihan ok paitsi että kun meni esteitten yli niin kävi omien namien lisäksi varastamassa naapurin palkan :O Sori...oli sen chihuahuan kuppi niin aika naurettavan pienet on niitten palkat, hyvä että sen näki kupissa :D Lähinnä kärpäsenkakan kokoinen nokare. No eihän niin pikkuiselle koiralle iso nami voikaan olla.

Putkea yksinään, tämähän on hauskaa ja on muuten tummat vihreä-mustat putket että tulee sitäkin jo heti alkuun ;)

Pöytä ihan ok, tässä taisin vaan lähettää sinne. Ei enää tarjonnu kontaktiasentoa sentään poistullessa.

Rauhoittumispaikalla tehtiin lyhyttä paikkamakuuta ja kakeja. (mitähän rauhoittumista sekin muka on...hehe)

Toka kierros rengasta, kontaktia ja tässä kohtaa huomas että alkaa väsymään, muutama hyvä toisto ja lopetin. Vielä putkea muutama kerta loppuun ja sitten rauhoituttiin taas. Tällä kertaa oikeasti, rötkötti mun sylissä selällään :)) Sitten kotiin ja seuraavaa kertaa odottamaan!


Olispa kiva saada tuolta kurssilta jotain kuvamateriaalia, sen puuttuessa niin tässä eilen otettu kuva ipanasta. Tuo sen musta taittaa selkeästi ruskeaan, sama kuin isällään. Ei ole semmonen siniharmaa kuin Cassu, mietin että pysyykö tuo nyt sitten mustana eikä muutu harmaaksi?

Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Tovankin "musta" väri on enemmän ruskea kuin musta. Ei välttämättä aina näy kuvissa mut luonnossa se on minusta kivan väristä.
Kivaa lukea mitä kaikkea kivaa ootte tehneet koulussa.
Tessa sanoi…
Ota mut mukaan videoimaan/kuvaamaan (pääsisin samalla tuijottamaan, mitä ne oikein touhuaa siellä vauvakurssilla ;) ), molemmat hyötyis! :D
tuija sanoi…
Joo Tessa!! Lähde mukaan vaikka sitten toka vikalla tai vikalla kerralla. Tai saathan sä tulla joka kerta jos haluat :D Se on keskiviikkoisin 17-18, hiihtolomaviikolla on tauko.
Tessa sanoi…
Jos mä nyt en joka kerta kehtais tulla.... mut voisin kyllä jo ens viikolla tulla ja sit myöhemminkin ;D