Jipon treenit

Keskiviikkona oli vuorossa Korkeavirettä jälleen. Tällä kertaa opeteltiin valssamaan, Jippohan oli tässä aika pätevä. Mun piti oikein pysähtyä miettimään että miten sitä valssataankaan :D Kyllä se onnistuu kun ei tartte miettiä mutta olipa vaikeeta oikeen ajatella. Ja kun ne esteet nyt oli ihan suoraan ettei siihen oikeasti olis tarttenu valssata...seliseli :) Mä  olin vaan liian hidas! Tai niinkuin kouluttaja sanoi että sulla on niin nopea koira. Suattaapi  olla että ihan oikeasti pitäis jotenkin kohottaa kuntoa...Kouluttaja sitten auttoi pikkaisen ja vei Jipon kauemmas eka esteestä että ehdin valssaamaan. Hauska kun se kiskoo lähdössä että anna mun mennä jo!

Lisäksi pöytää, rengasta (tää ei menny yhtä hyvin kuin ennen, tuli useemman kerran välistä.) Käytin lopulta Tessaa apparina joka tuli vähän kuvailemaan Jippoa aksaamassa. Sitten meni paremmin.  Katse meinas olla mussa koko ajan, sitten katse siirtyi targettiin kun sai apua.

Kontaktia eka kerran pelkästään, sitten mentiin jo koko vauvapuomi, Jippoa ärsytti se hihna ja yritti vaan kiskoa. Teki mieli sanoa että ota pois, kerran pari päivää sitten meni ihan ilman hihnaa itekseen sitä puomin alastuloa ihan loistavasti. Mutta niillähän on kai ne turvavaatimukset etteivät uskalla laskea, jos vaikka pomppais pois siitä. Huomas että se pakote ei miellyttänyt, ei kyllä tajunnut missään puomilla kulkevansa. Pyydän kyllä seuraavalla kerralla että saisko mennä ilman. Tuo kontakti menee muuten hyvin niinkuin omissa treeneissä huomas, siihen pitää nyt omaa sijoittumista vaihdella ja vaatia että tulee suoraan eikä vinossa alastulolla.

Mitähän muuta me tehtiin...no pelkkää putkea, pimeeseen putkikulmaan lähetystä. Tuota itekseen, sitä ei käsketty tekemään. Ja niin, se mistä olin ihan älyttömän iloinen oli se että Jippo varasti multa taskusta roikkuvan lelun! Ja muutamaan kertaan vielä, jee! Ei se tietty että varasti mutta se että halus leikkiä vieraassa paikassa. Siinä sitten revittiin sitä lelua, oikeen hyvä juttu. Ihan parasta.

Ensi viikko on taukoa hiihtoloman vuoksi, sitten taas jatketaan!

Tässä muutama Tessan ottama kuva vielä :)

valssireeniä

noks!
what? Mihin?

jaa täältä!
välillä ehti misseilemäänkin :)

valssataan edelleen :)

Jippo osaa paikkamakuun "down"-tyylillä :)

MOI!

taistellaan!!
 Kiitos älyttömästi Tessalle kuvista, ihania ovat!

Tessa olikin tehnyt vielä videonkin, tässä linkki siihen: http://youtu.be/LlN5ETNXX-k

Kommentit