Vaun Venkolit piirinmestaruusjoukkuekisassa

Niin olihan meillä vielä sunnuntaina joukkuekisakin, piirinmestaruuksista kisattiin. Meidän joukkueessa minkä nimi oli siis VAUn Venkolit oli Leena ja Totta (villakoira), Suvi ja Iida (parsoni)  & Mari ja Max (cockeri). Me oltiin ekana lähtövuorossa. Kyselin viisaana siinä alussa että onko täällä agirotusäännöt vai ihan oikeat säännöt että hyllystä tulee hylly eikä virhepisteitä. No oikeilla säännöillä mentiin ja niin että ei koko joukkue peräkkäin vaan jokaisesta joukkueesta ensin ekat koirat ja sitten jokaisen joukkueen tokat jne.Yhdellä oli varaa ottaa hylly, kolme parasta tulosta huomioitiin.

Cassun olin vienyt meidän aamun ratojen jälkeen kotiin lepäämään iltapäivän rataa varten, taas yksi hyöty noista lähikisoista. Ehti se vissiin puoltoista tuntia kotona ollakin...Kimi oli ollut kiltti ja käytti justiin pojat lenkillä kun menin hakemaan ukkelin uutta koitosta varten. Hain samalla reissulla Kikan Raki-sheltin kyytiin, Cassu ei hirveesti arvostanut kun hänen häkkiin meni joku muu, minkä arvasin etukäteen ja sai luvan istua takapenkillä sen matkan. Ei se Raki onneksi traumoja saanut kun rata meni kumminkin hyvin :)

Tulokset jäi vähän hämärän peittoon meidän joukkueen osalta, lisään tänne kun seuran sivulle ilmestyvät. Medeissä oli siis ainakin kuusi joukkuetta kun meidän nro oli 6 :D Mietin kyllä aiemmin että miten sille enää saa kisainnon päälle kun on menty jo aamulla ja omakin keskittyminen oli "hieman" huonohkoa aamun nousun jälkeen. Radalle oli tehty pituutta 178 metriä eli kirmata sai ja kunnolla, omg. Harmi kun noista joukkueista ei ole videota mutta ei oikein itse voinut kuvata ja en kehdannut kysyä ketään kuvaamaan kaikkia kun kaikilla oli tietenkin oikeita töitä. Ajattelin että jos jonkun blogista olisi saanut varastettua kuitenkin ratapohjan mutten ole keltään löytänyt ;)

Sari piteli Cassua rataantutustumisen ajan ja poitsuhan oli edelleen ihan innoissaan että kohta pääsee taas radalle :O No tulihan sekin testattua että jaksaa/viitsii tehdä useamman radan. Lähtöön jäi istumaan ja oli kaksi hyppyä kaarella ja mutkaputkeen, putkesta tullessa vino hyppy ja siitä tökkäsy puomille. Ja tällä kertaa vaadin kontaktin sitten, paineistuu kyllä ihan selkeesti kun jään siihen viereen tököttämään että ottaa kontaktin. Puomilta hyppy ja u-putkeen, siitä toiseen vieressä olevaan u-putkeen ja sitten puomin suuntaisesti takaisinpäin muuri ja keinu, mikä tällä kertaa mentiin normaalisti. Sitten hyppy ja vienti valssilla kepeille. Tähän mennessä oltiin tehty virheetöntä rataa, sitten vedätin liikaa ja sivuirtosin seuraavalle hypylle eikä Cassu malttanut tehdä viimeistä keppiväliä. No se korjattiin ja jatkettiin rataa, siitä vinolle hypylle ja putki 14 olikin semmonen että sai valita kumpaan päähän menee, lähetin vaan niin että menköön minne menee oli nimittäin helvetillinen loppusuora sen jälkeen edessä ja oli pakko saada etumatkaa. Putkesta siis A:lle ja sen jälkeen oli rengas, pituus, hyppy ja siitä putkeen. Renkaalla olin jo jäljessä mutta meni putkeen kun moni kävi hyppäämässä sen alun 2-hypyn väärinpäin jos kroppa oli yhtään sinnepäin. Ja tähän oli kiire: putkesta tultiin ulos ja siitä vika hypylle mikä oli 90 kulmassa. Käänty nätisti ja samalla höngällä ulos kehästäkin, oli sen verran lähellä reunanauhaa se hyppy. :D Meidän tulokseksi jäi siis se vitonen ja muutama sekunti yliaikaa siitä keppisähläyksestä johtuen. Tosi tyytyväinen siihen että vauhtia piisasi vielä tällekin radalle, pitkä päivä kuitenkin takana. Ja ohjaaja tuskin oli ihan yhtä hyvässä tikissä kuin aamulla ;) Muttei siis huono saldo ollenkaan sen päivän radoista! 

Minä ja SuperSassu
Leena ja Totta
Suvi ja Iida
Mari ja Max
  Tässä linkki kaikkiin kuviin medien joukkueradalta, saattaa siellä joku toinenkin schape vilahtaa :) Suuri kiitos Terhi Saloselle ja Jukalle kuvista!
http://vompattielamaa.otukset.fi/kuvat/Vau+viralliset+agilitykilpailut+10.-11.9.2011/11.9.2011/14.+Piirinmestaruus+Medit/
Ja saa sieltä ehkä ihan hyvän käsityksen radasta kun kuvat katsoo. Ensi vuonna uudelleen!!   

Kommentit