Kakkosten radat kutsuu!

Jaa mitä? Kakkosiin vai? No mikäs siinä!
Sunnuntaina oli vuorossa oman seuran kisat Nastolan urheilukeskuksessa, kerrankin lyhyt kisamatka! Olin jo vähän haaveillut että olishan se hieno VAU:n kisoissa nousta. No niinhän siinä sitte kävikin :D Ei päästy vielä kakkosten ratoja korkkaamaan kun pitihän se jännitys säilyä loppuun asti ja noustiin tokalla radalla vasta. Eka radalla Cassulta tippu rima (!) ja tuli lentokeinu. Molemmat virheet johtu vaan liian kovasta tilannevauhdista ja innosta, puomin jälkeiseltä hypyltä piti kääntää aika voimakkaasti putkeen ja keinulle oli tosiaan yksinkertaisesti liikaa vauhtia, olis pitäny jäädä siihen viereen eikä vedättää. Vähän jäi kyllä se rima mietityttämään kun Cassu ei niitä kyllä oikeestaan ikinä pudota jossei nyt jotain ihmeellistä tapahdu. Esim. että mä olen edessä tai jotain muuta vastaavaa. Sen takia mä siellä radallakin päätäni puistelin. Hierojan tilasinkin jo aiemmin viikolla kun on lenkillä alkanut peitsaamaan, korjaa kyllä askelluksen kun pysähtyy taikka vähän nykäsee hihnasta. Tekee sitä myös silloin kun on oikeen innoissaan, seuraamisessakin on ruvennut sitä tekemään. Tiiä sitten onko siellä lihaksissa mitään jumeja mutta onpahan hierottu sitten ainakin. Tulee oikein kotiin asti, Cassu rentoutuu varmaan paremmin tutussa paikassa.

Eka rata:


Cassu oli taas molemmilla radoilla ihan intopiukeena, keli oli meille mitä parhain, viileetä ja vähän sateisen oloista muttei kumminkaan satanut. Hauska kohahdus käy väkijoukossa kun tuli lentokeinu, ei se kovin paljon maasta irti ollut kun pois tuli mutta tarpeeks. En ollu ihan varma radan jälkeen tuliko virhe vai ei. Aika hyvin blokkaan noi muut asiat pois, ei hajuakaan mitä se Kaija siellä kuulutteli radan aikana :) Vika hyppy oli taas sen verran vinossa että vaati vastasta kättä voimakkaasti. Tosi tyytyväinen rataan, ohjaukset meni just niinkuin suunnittelin ja sai päästellä menemään ihan tosissaan. Etenemä oli 4,32 m/s ja aika -12,24. Sillä kympillä tuli neljäs sija, ihan ylivoimainen voitto olis tullu jos jos-sanaa ei olis ja lehmätkin lentäis ;) Voittajan aika tällä radalla -6,77. Täällä kaikki tulokset: http://vau-agility.net/materiaalit/kisat2011/kilpailu_2011-09-11_D_agilityrata_4273.html

Emilia kritisoi mua radan jälkeen että miksi mä en vaadi kunnon 2on 2off-kontakteja kun se treeneissä tekee nopeat ja hyvät kontaktit. Me mennäänkin nyt sitten Emilian kurssille komennettaviksi Korkeavireelle tiistaisin.

Toka rata:

 

Toka radalla jännitti entistä enemmän minkä huomaa kyllä mun äänestä viimeistään putkelle mennessä kun sain sen pituudelta oikeeseen päähän :)) Tällä radalla vielä alussa kuulin Kaijan kannustuksen: Nyt Tuija asennetta!
Kyllä toi Cassu kulkee selkeesti paremmin kun käskyttää kunnolla, tietää mihin pitää mennä eikä tartte arpoa ja tehdä omia ratkaisuja. Vähän rataantutustumisessa mietitytti uskallanko jäädä keppien vasemmalle puolelle vai karkaako siitä puomille. No eihän se sitten karannut kun ohjasin kunnolla. Kepeillä oli pakko päästä edelle, hypyn jälkeiseen putkeen nimittäin meni moni lähempään päähän jos oli myöhässä. Siinä kohtaa sitten kun oltiin jo puomilla iski mahaan tonni kiviä että apua tuleeko nolla...Enkä sitten tietenkään vaatinut sitä kontaktia ja on kyllä niin hilkulla että hidastuksesta katoin että takatassun karvat suurinpiirtein varmaan siihen osuu. Hui. Täten lupaan pyhästi malttaa kisoissa tästä lähtien ja vaatia ne kontaktit! 
En ollu maalissa kyllä varma oliko sittenkään nolla ennenkuin Kaija kysyi että oliko Tuija muuten nousunolla, en sitten pystynyt kuin nyökyttelemään leuhkana ylpeä hymy naamalla. Mieletön etenemä ja aika tälläkin radalla, 4,29 ja aika -12,16. Tokalle sijalle tällä tuloksella ja serti ja nousu kakkosiin. Tämän radan tulokset: http://vau-agility.net/materiaalit/kisat2011/kilpailu_2011-09-11_E_agilityrata_4273.html

Oli kuulemma lopussa tullut toimistoteltassa ihan hiljaista kun kaikki jännitti meidän puolesta :) Ihana porukka kyllä meidän seurassa, ja ihanaa kun kaikki tuli halailemaan ja onnittelemaan radan jälkeen. Kiitos kaikille kannustuksesta ja onnitteluista, tosi hieno fiilis!!


Kommentit

Liinu ja Prikka sanoi…
Kiva kun Cassu pääsee hierottavaksi :) Ransu ainakin nauttii ihan kympillä tästä nykyisestä huippuhyvästä hierojasta ja sehän tulee kans kotiin hieromaan. Oon kyllä oppinu aika hyvin Ransun tuntemaan että tiän koska se on todennäköisesti jumissa. Siksi mä aina varaankin kerran kuukaudessa hieronta-ajan ja edellisellä kerralla jo valmiiksi seuraavalle kuulle :)
tuija sanoi…
Joo on se mielessä ollut että pitäisi tilata sille hieroja, urheilukoira kumminkin. Kyllä se selällään rötköttelee ihan niinkuin ennenkin kun siitäkin kuulemma voi päätellä onko jumissa. Mutta ei se nyt huonoa tee vaikkei jumissa olisikaan :)