Hyppytekniikkaa pitkästä aikaa

Ekaks tehtiin liikkuvaa hyppyä renkaalla. Tää oli viimeks vaikea, kaks ekaa kertaa meni nytkin kahdella väliaskelella. Mut sitte korjas ja meni hienosti in-outtina. Tällä kertaa liikkuva hyppy ei liikkunut koska toi oli muutenkin tarpeeks vaikea arvioida.



Sitten tehtiin perussarjaa 5 hypyllä ja suora putki lopussa. Perussarjassa ollaan tehty kaikkia variaatioita aiemmin, vinoilla, 8 kpl ja liikkeen kanssa ja mitähän muuta, en nyt muista. Ekaks putkeen oli matkaa 12 ft, sitte siirsin 10 ft koska näytti olevan vähän outo. Putken lisäsin ekaa kertaa. Video erittäin huono koska ei ollu kuvaajaa mukana...Mut hyvin sekin meni, ekalla rapsahti rima mut muissa ei.Vauhti näytti viimesessä kasvavan, en oo varma.




Sitten tehtiin kaarreharjoitusta kasilla valssi keskellä. Kahdessa ekassa vähän piti arpoa et ai mentiikö toi toinen puolikin. Mut sitte meni loistavasti, on se kyllä näissä pätevä! Menin sekasin et monta kertaa tehty mihinkin suuntaan mut kai siinä yhtä monta tuli molemmille puolille...Tää on kyllä niin hauskaa Cassun mielestä,
häntä vispaa hulluna koko ajan :)

Kommentit