Aksan viikkotreenit

Tehtiin tänään treeneissä Janitan Turun rataa esteelle 16 asti. Halliin ei mahtunu koko rataa kun on niin kapea.
Alun tein samallailla ku aiemminkin, toimi niin hyvin. Putkijarrutus oli mulla myöhässä, ehti tekemään komean kaarroksen...kepit loistavasti vaikka olin paljon edellä. Valssilla vitoshypylle ja sylkkäri 6, 7 ja 8 ku ennenkin. Päätin etten nyt ainakaan niitä hiton valsseja yritä, teen takaaleikkauksella ja ne onnistu hyvin. Paitsi että olin myöhässä ku Cassulla oli vauhti päällä ja ehti mennä hypyn 12 väärään suuntaan. Alotettiin sitten niin että putkeen ja sieltä kierrettiin uudestaan hypylle 9. Taas putkijarrut myöhässä, kaarti hypyn 9 ohi. Sitten uudestaan putkeen ja tällä kertaa tein tarpeeks aikasin niin käänty ihan samantien putkesta takas. Hieno! Sit hypyt 9-11 takaaleikkauksella, tällä kertaa olin ajoissa ja meni tosi hienosti. Ansahypyn ohi pimeeseen putkikulmaan upeesti! Superisti toimii, ei yhtään nosta kättä vaan menin ite kohti putken puoliväliä ja huusin vaan putkeen niin sinnehän se sujahti :) 15 niistolla ja persjätöllä pöydälle. Tauolle.

Lopuks tehtiin puomia yksittäisenä häiriön kera. Tarkottaa että Jonna oli ratahenkilönä puomin vieressä puolen metrin päässä ja Satu juoks perässä tuomarina. Pikkasen hitaammin ku normisti mut teki kontaktin oikein. Ekalla kerralla Satu oikeen ihan viereen kattomaan et onko nyt varmasti kontaktilla ja tokalla kerralla tömisti jaloilla vieressä ja vähän pomppiki vissiin :) Cassu vilkas vähän et mitä toi meinaa mut meni kummiski oikein himmaamatta kummallakin kerralla! Jee. Pallonheiton jälkeen palkkaili itteään juoksemalla pallo suussa keinulle (!) ja teki sitä pari kertaa innoissaan. Aika hyvin koiralta millä oli aiemmin keinukammo. Tekee muuten siinäkin 2 on 2 off-kontaktin vaikka sitä ei oo ees treenattu :O Fiksu mies. Tehtiin vielä yks kerta sen omavalintaisen keinutreenin jälkeen ja hyvin meni sekin kerta. Näitä pitäis tehä useemmin et tietää ja tottuu et se tuomari saattaa olla missä vaan. Hyvät treenit kaikenkaikkiaan.

Ens kerralla ollaanki sitten jo ulkona, jipii! Ja alkaa uudet ryhmät, mä jatkan Jonnan hyvässä huomassa onneks. Jeccukin pääsee ens viikolla alottamaan kun penturyhmä alkaa, hauskaa! Sen kanssa en oo aksaa muuta treenannu kuin kontaktia sillä pesupallihommelilla ja päästy ulkona nyt tekemään sitä, osaa jäädä siihen töröttämään kunnes saa tulla pois. Oon huomannu että tarjoaa sitä nyt vähän jokapaikassa, noissa etupihan rappusissakin. :) Aattelee varmaan et tästä tipahtaa nami. Saadaan varmasti tosi hyvä alku aksaan kun on hyvä ohjaaja (Mari jonka omakin pentu tulee ryhmään) ja Helenakin tulee vielä ekstrahyvyytenä 6 kertaa pitämään treenit.

Jeculla on hampaat kohta kaikki vaihtunu, ylhäällä tuplakulmurit toisella puolella vielä mut ihan oikeelta purenta näyttää. Kokoa on 5 kk iässä 41,5 cm (ei kovin tarkka mitta, voi olla vähän enemmänkin) ja painoa 9,5 kiloa.

Kommentit