Katariinan yksärillä Järvenpäässä

Mentiin eilen Helin ja Pörö-mittelin kanssa Järvenpäähän, olin varannut tämän yksärin Katariinalta jo alkukesästä ja toivoin että siihen mennessä olisi se TK2 jotta päästään treenaamaan niitä voi-luokan liikkeitä. Vähän Katalle lupasinkin että näin olisi siinä vaiheessa. Ehkä senkin takia sunnuntaina oli paineita lisää saada se ykköstulos :)

Treenattiin ruutuunmenon motivaatiota ekaksi. En sen enempi kirjoittele kun video selittää paremmin tuon. Siinä kun pidän kiinni niin hetsataan missä ruutu? missä ruutu?  Se kohta missä lähtee maasta on sitten hallintaa. Tarkoitus on lopulta olla itse kaukana tuossa mutta koira lähellä. Namin varastaminen pelotti enkä uskaltanut mennä vielä kauemmas :) Palkkaajana mieluummin appari ja itse aina kaukana koska siellähän sitä aina ollaan koko liikkeessä. Tuota sylistä lähettämistä voi tehdä sitten yksin ollessaan. Muista: palkkaa itsekin alustalle kun tulet luo eikä suuhun!


Metallinouto: Nosto on se kamalin vaihe, sitä voi treenata kotonakin. Kantaa kuitenkin sitten lopulta ihan ok. Käytä agilityä hyväksi ja tee vaikka pientä rataa niin unohtaa koko kapulan. Ei putkia jottei jää kiinni putkeen kapulasta. Leikitään ja juoksennellaan kun kantaa, sitten palkka kun minä annan luvan pudottaa. Kokeile minkä kokoisesta kapulasta tykkää: laita viereiseen huoneeseen kapulat riviin  ja katso missä järjestyksessä tuo. Tee monesti että näkee onko aina sama. Jos isoin ensin niin kokeeseen sitten iso ja päinvastoin.


Luoksetulo: Nyt pitää rohkeasti alkaa vaatimaan parempi stoppi seisomaan jäädessä. Yllättäen maahanmeno oli ihan loisto! Ei siis ikinä ennen kokeiltukaan. Paljon palkkaa stopeista!!


Seuraamiseen lähtöjä: Häiriössä ihmisiä ympärillä; oltava kontakti heti alussa eikä muutaman askelen jälkeen. Seuraapa muuten nätisti ja lähellä kun pitkästä aikaa joku videoi treenatessa tuota! :O Parantunut ihan mielettömästi!

Luoksetulon stopista palkka apparilta: Joku roikkuva lelu mihin saa iskeä kiinni ja pitää Cassun kanssa olla joku tutumpi että rohkenee mennä leikkimään. Aika hyvin se Katariinankin kanssa leikki kuitenkin.


Oli kyllä taas ihan loistotreenit, täytyy treenailla jonkun aikaa ja mennä sitten taas yksärille että Katariina saa antaa jatko-ohjeita :))

Kommentit