Ipanat 10 viikkoa

Käytiin eilen Kotkassa pentuja katsomassa ja kuvailemassa, on ne vaan niin ihania! Erityisesti Raita vei mun sydämen, jotenkin niin Jeccumainen. Siro narttupainos vain. Oli ihan pakko kaivaa tähän kuvia Jecusta 11-viikkoisena, se on kyllä niin kaunis :))



Ipanoita on vapaana enää yksi uros, Zebra ja kaksi narttua, Raita ja Täplä. Salama muuttaa omaan kotiin lauantaina ja jos kutsumanimeksi tulee se mitä ovat suunnitelleet niin jatkavat isän linjalla :) Omaan silmään kaikki ovat edelleen tosi tasapainoisia koiranalkuja, hyvät kulmaukset ja kauniit päät. Niillä on ihan kauheen pitkät hännätkin, ei meidän pojilla kummallakaan niin pitkiä ole. Tova on pahnanpohjimmaisena vähän pikku rimpula mutta ihan älyttömän vauhdikas ja siitä tulee varmasti hyvä agilitykoira Marikalle. (Joku vois tähän lisätä että se on myös ihan karmea riiviö mutta Marikan mielestä se on enkeli :D) Muutenkin meinas tuo kuvaaminen olla vähän hankalaa kun heti kun kyykistyi ottamaan kuvia niin kaikki oli roikkumassa korvassa, kameran hihnassa ja hihoissa. Kimillä tais nenässäkin olla jotain pientä sanomista :) Ja eihän sekään ollut Tova, eihän? :D

 Ensin yritettiin saada kaikista posetuskuvat:

Hästängens Absolut Fantastisk "Täplä" narttu VAPAA

Täplä

Raita

Raita (ja niiiin Jeccumainen ilme!)

Hästängens Aldrig Ger Jag Upp "Raita" narttu VAPAA

edelleen Raita <3

Hästängens Allt I En Enda Tova "Tova" narttu MARIKAN OMA MUSSU

Tovan kaunis katse

Hästängens Alltid Redo "Salama" uros MYYTY

Hästängens Allt Eller Inget "Zebra" uros VAPAA

Omituiset ipanat, heti kun niille laittoi namin nenän eteen että saa pysymään paikallaan niin kauan että saa kuvan niin hännät laski alas. No, on niillä hännätkin niinkuin muista kuvista näkyy. Ahneimpia ovat pikkupossu Zebra, kuka on kuulemma sekä ensimmäisenä että viimeisenä ruokakupilla ja narttu Täplä.

Kuvassa Kimin tytär Kia sekä vasemmalla Tova ja oikealla Täplä. Tytöillä vähän kokoeroa tossa masun kohdalla :D
Täplä

etualalla Zebra

Täplä

Raita ja Zebra

Zebra syö luuta Uppiksen kanssa

vasemmalla Salama, oikealla Raita


Salama

Zebra

Zebra söpöilee

Täplä

Raita ja isukilta peritty musta takajalka :)
Tuotiin myös Jeccu katsomaan vauvoja, ei uskallettu ihan kaikkia keskenään irti laskea. Raita kävi hihnassa tutustumassa iskään aidan toisella puolella sitten. Jeccu oli olevinaan että mua ei kyl ihan hirveesti toi pikkuapina kiinnosta.

Riiviöiden hyökkäys! Zebra menee korvat lentäen katsomaan isukkia :)

Kuka sä oot?

Otettiin sitten loputkin pennut hihnaan, Jeccu vietiin autoon kyllä sitä ennen ja sitten lähdettiin pikku lenkille kaikkien pipanoitten kanssa. Käveltiin lähellä olevaan metsään ja laskettiin ryhmärämä irti. Oli kolme kiinniottajaa jos sattuisivat pidemmällekin lähtemään. No onneksi kuitenkin palasivat aina huutelemalla takaisin. Saivat ihan hirmu hepulit kun pääsivät "suureen maailmaan" riehumaan :)) Mun piti ottaa kuvia mutta ne ei nyt ihan kauhean hyvänlaatuisia ole valon vähäisyydestä ja vauhdin määrästä johtuen. Ipanat veti tuhatta ja sataa eestaas, hauska kun ne meni ohi niin kuulu vaan läähläählääh ja patpatpat kun pikku tassut tömistivät tannerta :) Ovat kyllä tosiaan perineet vanhempiensa vauhdin ja rohkeuden, ei uusi paikka hämmästyttänyt yhtään! Tässä niitä ei-niin-teräviä kuvia mutta ehkä niistä näkee sen ilon ja riemun mikä vallitsi kun pääsivät riehumaan :)

edessä Zebra, takana Täplä

Raita etualalla ja Tova takana

Raita, Salama, Tova

Salama, verratkaapas muuten tuota Salaman naamaa Jecun alussa olevaan naamakuvaan. On jotain yhdennäköisyyttä havaittavissa :)

Raita

Raita

Zebra

Tova edessä, Salama takana

Raita, Zebra

Zebra

takana Täplä, edessä vas Raita, oik Tova

Tytöt vauhdissa, kielet oikeaoppisesti roikkuu miten sattuu isän malliin :D

Zebra

Vasemmalla Täplä, oikealla Raita

Tova ja Salama

Raita ja Zebra risun kanssa

Zebra

Zebra
Täplä jahtaa Salamaa

Täplä
Raita, äidiltä peritty hullunkiilto silmissä :) Tuo on Iksun agilityilme :D
Harmittaa kyllä niin vietävästi ettei voi tuota Raitaa meille ottaa, Kimi sanoi kovan sanan tässä asiassa...Näähän on kyllä kanssa sydämen asioita, toinen ihastuu palavasti toiseen pentuun ja joku toinen taas toiseen. Toivottavasti lopuillekin löytyy yhtä mahtava koti kuin muillekin, pojat jopa pääsivät toisen schapen seuraksi omissa uusissa kodeissaan. Itse en tunne ketään heistä kenelle pentuja on mennyt, ehkäpä jossain joskus törmätään ja pääsee näkemään miten lapsoset ovat kehittyneet!

Kommentit

Marika Forslund sanoi…
"Harmittaa kyllä niin vietävästi ettei voi tuota Raitaa meille ottaa, Kimi sanoi kovan sanan tässä asiassa...Näähän on kyllä kanssa sydämen asioita, toinen ihastuu palavasti toiseen pentuun ja joku toinen taas toiseen. Toivottavasti lopuillekin löytyy yhtä mahtava koti kuin muillekin, pojat jopa pääsivät toisen schapen seuraksi omissa uusissa kodeissaan. Itse en tunne ketään heistä kenelle pentuja on mennyt, ehkäpä jossain joskus törmätään ja pääsee näkemään miten lapsoset ovat kehittyneet! "

Syyskuussa 2012 et millään voinut tietää miten asiat menivät....

Pentukuume iski kun kävin katsomassa näitä kuvia....apua!!
tuija sanoi…
Iih ihanaa!!! Hauska kun kävit tän lukemassa, tässähän ei vielä tiennyt että Raita meille tulee :) Tämän käynnin jälkeen se pehmitys alkoi toden teolla! Olis ihan kamalaa jos Jippoa ei olisi meille tullut, ei pysty edes ajattelemaan semmoista.
Marika Forslund sanoi…
Ja en voinut itsekään kuvitella et suhteeni pentujen omistajiin on niin hyvä et joku heistä jopaa tarjoaa yöpymispaikan mulle ja mun kolmelle koirilleni. Ja et ottavat koirani mielellään hoitoonkin.

Jippo pääsi hyvään kotiin ja on pistänyt teidän perheen poikien päät ihan sekaisin. Pikku rinsessa.
Anonyymi sanoi…
Kukapa olisi tiennyt miten hyvin kaikki kävi! Ja Tuijakin pääsi tapaamaan urospentujen omistajat :)