Metallinoutoharkat sisällä part 1

Ostin eilen pienen metallikapulan Jeccua ajatellen, se kun kantelee mitä vaan omasta metallisesta ruokakupista lähtien. Mietin että hommataan nyt semmonen kapulan mallinen niin pennusta asti tottuu kantelemaan niitä. Jos vaikka vahingossa siinä sivussa toi Cassukin innostuis, siitä kun on kiva kantaa vaan pehmeitä asioita ja oksia metässä :) Hirmu hintanen olis ollu oikeesti, 30 egeä semmonen hemmetin 10 sentin pätkä jotain läkkipeltiä ja päissä laipat! Oli sitten puoleen hintaan kun laipat vähän vinossa. Tuskin se noita koiria juurikaan haittaa. Ja sitä muovista noutokapulaa mitä lähdin ettimään niin tästä kaupungista ainakaan eläinkaupoista ei löydy, täytyy varmaan netistä tilata.

No sitten itse treeniin, mikä nyt Jecun kanssa on ihan leikkimistä vielä, niin menikin aika loistavasti :) Jeculle heitin kapulaa, kävi hakemassa ja kun lähti tulemaan mua kohti niin kehuja ja kannustusta kovasti. Se vaan toi onnessaan, ei kyl aluksi mielellään olis luovuttanut sitä mulle kun oli niin hieno saalis. Meinas juosta ohi vaan ja viedä jonnekin piiloon kai? Kapeassa eteisessä sen oli pakko tulla mua kohti niin otin kapulan ja sanoin kiitos! Palkaksi riittää rapsutukset, heti kun otin lihapullan kaapista pöydälle haisemaan niin lähti järki ja se reeni oli sitten siinä. Ei pystynyt ajattelemaan muuta ku sitä haisevaa pullaa enää sen jälkeen :) Mut onneks on tyytyväinen siihen kun kehuu ja rapsuttaa, tää täytyy sitten pitää mielessä että ekaks reenit ja sen päätteeks vasta syömiset esiin.

tässä on aiemmin otettu ruokakuppikuva, en ehtinyt saamaan kapulakuvaa :)


 Cassun kanssa sitten täytyikin ottaa järki käteen ja oikeen miettiä että millähän se suostuis edes sekunniks ottamaan sen kapulan suuhun. Hetsailin ekana hulluna että jee! kuka vie lelun, kuka voittaa, juhuuu! Taisin mä näyttää vähän malliakin jossain vaiheessa, otin kapulan omaan suuhun lattialta (siis mitähän sitä ei tekis noitten koirien eteen, vähän pelle olo yksin kotona jopa :D) No pikkuseks aikaa, ehkä just siks sekunniks otti sen kapulan äärettömän varovasti ja oli kyllä taas ilme näkemisen arvonen, ei ole kyllä mitenkään lempimateriaali toi metalli.  Lisää hirveetä hetsausta ja Jeccu lisäpanosta antamaan kilpailutilanteeseen, Cassu otti kapulan ja lähti jopa kantamaan sitä! Poispäin musta kylläkin, ihan sama tässä vaiheessa kunhan kantaa. Järjettömät kehut ja sitten sitä pullaa peliin. Toinen kerta samallalailla, tällä kertaa toi vähän mun suuntaan sitä ja oli itekin aika hämmästyneen näkönen että kuinka tässä näin kävi, kokonainen pulla naamariin ja kapula hyllylle. En tiiä meneekö tää opetus nyt ihan väärin mut näin ainakin nyt ajattelin tehdä, tottuis vaan siihen tuntumaan siinä ällössä metallissa.

Kommentit

Sanna sanoi…
muovikapulat kätevästi terrieri.netistä. http://terrieri.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1699

t. mainostaja :D
tuija sanoi…
Kiitti Sanna, arvasin että suhun voi luottaa ;)