Suorat kepit!

VIHDOINKIN! Mulla iski jo epätoivo että nää ei vaan tule valmiiksi ikinä, niitä kun on aloitettu pariin otteeseen ja jouduttu jättämään kesken. Ja onhan se Heguli nämä osannut hienostikin, tuli jo mieleen että se nyt vaan luulee että tää juttu on tämä, mitä sitä enää tätä temppua muuttamaan. Samassa vaiheessa tuli oltua aika pitkään...mistä opimme että ainakin kannattaa yrittää niitä suoria aina välillä, tuo jumiutuminen samaan on paha asia. Tyylinähän sillä oli se "uiminen", joutui muuttamaan pomppimiseksi kun kepit laitettiin suorempaan, jolloin se koko suoritus muuttuu toiseksi. Onneksi oli Sami joka sanoi että kokeilepa noita vinokeppejä, nehän on sitä kujakeppien loppuvaihetta varten kehitetty. Ei se sitten lopulta montaa treenikertaa tarvinnut niillä vinokepeillä, iski vaan epätoivo kun välillä tein kotipihassa kujakepeillä eikä se edes suostunut yrittämään mennä niitä. Tajusin että miksi, Jippo kun on käyttänyt sitä keppien läheisyyttä vessana niin eihän sitä voi siitä mennä kun kakka haisee...vaikka ne haisulit olikin kerätty pois. Yhden ainoan kerran meni ne kepit suorana, ihan mielettömän hitaaaaasti ja yhhyh tyyliin. Sitten tulin kipeäksi eikä aksaa treenailtu ja Jecun päässä ilmeisesti muhi tuo asia mukavasti, eilisissä treeneissä kävi näin:



JESH! JESH! JESH! Tuo yksi toisto minkä se menee väärin, johtuu siitä kun vedätän innoissani liikaa. Mutta eipä ole ongelmaa tuossa aloituksen hakemisessa, hienosti tekee kaukana töitä ja itsenäiset kepit on sillekin saatu aikaiseksi. Hanna multa kysyi että niin, mitenkäs niitten keppien tekeminen radan osana. No eihän se olekaan/ole ollutkaan ongelma, niinkuin näkyy vaan se että se ei niitä vaan suorana tehnyt. Luotan Jeccuun että nyt kun se loksahti päässä kohdalleen niin nyt se sen osaa. Niinkuin kaikki muutkin asiat mitä sille opettaa. Eikä nuo kovin hitaatkaan ole, jos olisitte sen toiston nähneet minkä kotipihassa teki niin voi herramunjee.

 JESH! Vielä kerran :D Ai että mä olen onnellinen. Jopa niin onnellinen että menin sitten laittamaan ilmon omiin kisoihin :O Eihän ne olekaan vasta kuin 20. päivä, että onhan tässä reilu kaks viikkoa aikaa treenata sitten niitä korkeampia hyppyjä...Maksirengasta, pituutta, ja muuria on muutamaan otteeseen tehty eikä sillä niissä mitään ongelmaa ole. Ainoa oli tuo muuri että se ponnisti siitä päältä ja tiputteli palaset muutaman kerran. Sanoin niistä että hyhhyh, katotaan miten se sitä aihetta muhittaa päässään. Meni se sitä oikeinkin mutta melkolailla yhtä monta kertaa kuin tiputtelikin. Rimoja niissä kisoissa melko varmasti tulee alas, toivon että olisi armelias tuomari ja ne olisi 55 näin ykkösissä. Taitava poikahan Jeccu muuten on, ja kääntyy kaikkein parhaiten meidän koirista vaikka suurin onkin. Hämmästyttävää. Ihanaa päästä muuten ykkösten radoille taas, vähän helpompaa meininkiä. Tuossa vähän päässä treenilistaa kisoja varten tein, katsotaan kuinka meidän sitten käy!

Kisakirjankin tuunasin iloissani, olishan tuossa voinut olla se kutsumanimi, mutta mitäpä pienistä:


Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Minusta Huligaani-nimi sopii ihan hyvin tohon kilpailukirjan kanteen.
Ikwilhän ei voi enää tehdä mitään treenejä meidän isolla takapihallamme, kun toi kakara on käynyt siellä tarpeillaan. Joskus olen suuttunut tästä hänelle, mut eihän hän mitään sille voi et pissa ja paska haisee eikä voi keskittyä.
Hyvin Jecun kisat menee, kotikisoissa on hyvä aloittaa niin ei tarvii ajaa niin kauas sekä halli&esteet ovat tutut.