LUVAllinen nolla!

Tällä kertaa matka kävi Kirkkonummelle kisaamaan, lähdettiin aamusella liikenteeseen kun mukana oli tietty Jonna Tyynen kanssa ykkösissä nollajahtia jatkamassa myös. Meidän eka rata oli vasta 15.30 ja toka 17.00 suurinpiirtein. Note to self: MUISTA SYÖDÄ! Toka rataantutustumiseen mennessä olin jo ihan plääh, eikä hirveesti jaksanut kiinnostaa koko homma kun oli jännittänyt ekaks Jonnan radat mistä he saivatkin Tyynen kanssa tokan nollansa, jee! Ja aamulla kahdeksan aikaan syönyt aamupalan-et verensokeri saattoi olla hieman matalalla...

Eka rata oli ihan mukiinmenevä, putkissa Cassu viihtyi jostain syystä normaalia kauemmin, siihen malliin että ehdin ihmetellä missä se on, normisti se olis jo tossa. Eri väriset? Tummat? What? En tiiä mutta nolla kuitenkin saatiin ja aika riitti neljänteen sijaan mikä oli viimeinen mistä luvan sai. Jäätiin kolmannesta sijasta 0,03 sekuntia että jos ei oltais sitä luvaa saatu niin Jonnalla olis ollu toooosi pitkä kotimatka :) Olis saattanu muutama kirosana suusta matkalla päästä :D

Lähtöä tällä radalla mietin aika kauan miten sen teen, muutama vaihtoehto oli ja ton sitten valkkasin, meni kyllä hyvin. Jätin lähtöön vinoon, ihan suoraa linjaa siitä ei saanut kakkosesteelle ja olis ollu vaarana väärä putken pää. Toka putkesta tullessa oon pikkasen liian edellä Cassua, johtuu just siitä ettei tuu putkesta niin vauhdilla kun kuvittelin. Mut loppujen lopuks saakin sillä käännöksellä aika hyvän linjan muurin jälkeiselle hypylle minkä ohjauksesta oon tosi tyytyväinen, ei tullut laajaa kaarrosta mitä siinä etukäteen pelkäsin. Nätisti menee A:lle eikä tarjolla olleeseen putkeen, A:n jälkeen oli pakko olla edellä kun kontaktille ei pysähdytä ja tarjolla olis ollu hyppy minkä moni kävi pomppaamassa. Omalla liikkeellä tuli tosi nätisti eikä edes ajatellu sinne menoa. Mua ärsyttää oma tässä tässä täällä täällä-mölinä, ei se edes tarttis niitä kun tulee nätisti ohjauksellakin. Kauheen kuulosta. Keinu menee silleen semihyvin, ei sentään pysähdy sinne mut tähän on vaan saatava varmuutta lisää. Kepit hakee sairaan hienosti vastasella kädellä, oli sen verran avokulmaa että ajattelin ettei oma liike/asento vie väärään väliin. Oon ihan tyytyväinen muuten omaan ohjaukseen tällä radalla.



Tokalla radalla keskittyminen oli vähän sitä sun tätä mistä johtuen ajatus ei oikein kulkenut, eka virhe kepeiltä!! Missä vedätin ihan liikaa kun Cassulle nyt kumminkin sopii paremmin se että saa mennä edeltä ettei sitä ahista. Keinun jälkeisen hypyn ohjaus oli ihan paska jonka jälkeen mentiin vaan ja se olikin sitten ihan hauskaa menoa, sai tehdä tosissaan töitä että kääntyi A:lle. Tällä radalla putketkin meni normivauhtia. Rata kulki kivasti siihen asti sitten kunnes tuomari jostain ihmeen syystä päätti kävellä justiin siellä mihin rata jatkui ja koiran hyppylinjalla...no eihän mun häiriöherkkä koira nyt voi hypätä esteitä kun siellä joku on tiellä. En kyllä oikein käsitä miksei saatu tehdä rataa kisanomaisesti loppuun, ei jääty kuitenkaan mitään harkkaamaan tai sitten hänelle tuli joku ihme ajatuskatko eikä tajunnut olevansa väärässä paikassa. Sanoi mulle siellä että menkää suoraan loppuun vaan. No jep. Toivottavasti Cassulle ei nyt jäänyt mielikuvaa että se teki jotain hirveän väärin, ärsyttää vieläkin. Oli se kyllä maalissa ihan intopiukeana ettei varmaan kumminkaan.


Nyt on muutamat kakkosten radat käyty harkkaamassa ennen schapemestiksiä, hyvinhän noi sujuu kun joku vaan ohjaa ja pysyy skarppina. Seuraavaks kunnon eväät mukaan ja muistaa syödäkin niitä siinä välillä eikä vasta kisapäivän päätteeksi!

Kommentit