Keskiviikon tokovuorolla

26.10. ke Cassulle eka ruutua, vein merkille ja yritin siitä lähettää. Jäi tuijottelemaan toista koiraa mikä treenasi toisella puolella. Yritin uudestaan ja jumitti edelleen. Helpotettiin menemällä lähemmäksi ja meni. Tokalla meni yli ja haisteli ympäriinsä. Kolmas aattelin että lopetan kun saan onnistumaan ja vein alustan, läheltä lähetys ja meni. Siihen lopetettiin ruutu. Liian väsynyt uudelle asialle.
Hyppynouto, varasti kapulalle. Toi ohi kun vino heitto enkä ehtinyt auttamaan. Tokaks tekniikkatreeni niin että vein kapulan ja Cassun suoraan esteen toiselle puolelle ja tuli oikein, tulee suoraan ilman eri käskyä sivulle. Sitten heitin kapulan ja suorana, toi hypyn kautta.
Avon hyppy. Tartti kaks käskyä istumiseen, meni tarpeeksi kauas että pystyi hyppäämään takaisin ja nätisti sivulle. Vain kerran tehtiin.
Kaket. Oli liian intona, haukahti kun nousi istumaan toka kerralla. Ei hirveesti liikkunut-muistaakseni.
Pätkä seuraamista liikkuroituna. Apua.

Jeccu: Tehtiin sivulletuloa ihan niin että siirryin aina pari askelta ja uudelleen, ilman apuja ekaa kertaa!!! Nami oli valmiiksi kädessä mutta ei muuta :) Sitten 5 metrin päästä suurinpiirtein ja tuli ilman avuja edelleen, tehtiin toka kerta ja tässä kohtaa Jonna sano että hullu oot, lopeta siihen. No en tietenkään kun piti uhmata kohtaloa ja tehdä vielä kerta, tekipä poitsu oikein! Jeculle voi tehdä toiston silloin kun se jonkun oppii, ei yritä jotain uutta vääntää siihen vaan tekee just sen mitä on oppinut.
Kapulan nostoa ja pitoa. Kun laitoin kapulan maahan ja liikuin niin haki nätisti, naksuttelin ja palkkailin. Heti kun sen vaan jätti maahan enkä liikkunut sen jälkeen niin ei tajunnut. Yritti tarjota sitä että seisoo sen päällä mitä se kyllä tarjoaa joka paikkaan jos ei tajua, välillä pelasi tassuilla sen kanssa. Pikkasen liikeapua niin tajusi taas. Sain pari kertaa ottamaan ilman avuja maasta. Testattiin vielä sitä että antaa kapulan ja pitää sitä hetken aikaa pidentäen. Siis ihan sekunneista kysymys.
No tää nyt ei ole tokoa mutta aloitin sille viime viikolla kujakepit, keskiviikkona toka kertaa tehtiin niitä sitten. Vähän kapeampana, mahtuu kyllä juoksemaan suoraan välistä. Muutama toisto niin että mä jäin paikalleni lähettämään alustalle mihin Jonna palkkasi namilla. Tajuaa jo että keppien välistä mennään, muuten jää ilman palkkaa. Eka treenikerralla korjasi jo kun oli ohi menossa, silloin tiesin et okei nyt se sen hokas :)  

Kommentit