Jecun keppitreenejä + muuta aksaa

Ensin mutkaputkea, yhden hypyn takaakierron kautta. Molemmilta puolilta muutama kerta, ei epäröi yhtään ja menee kovaa. Ei tartte enää viereen mennä, lukitsee putken jo hypyn jälkeen eikä kattele mua. Palkka alustalta.
Sitten eteenmenoa kolmella hypyllä, korkeus 25. Targetin kanssa, jätin odottamaan ja vein palkan näissä. Kaks ekaa toistoa meni kaksi ekaa hyppyä kovempaa ja sitten alkoi se kuminauha vetämään, meni kumminkin. Ei katsonut taakseen kyllä mutta vauhti hidastui kävelyksi vika välissä. Nopeus parani joka toistolla, tehtiin 4 kertaa molemmilta puolilta kun hokas et voi mennä. Jäin siis joka kerta ekan esteen taakse lähettämään. Pitäis alottaa hyppytekniikka niin vahvistais samalla eteen-käskyä.
Rengasta neljä kertaa molemmilta puolilta, joka kerta oikein mutta sinne ei pysty lähettämään, pikkasen sai taakse jäädä. Naksutin palkkana tässä.
Keppejä tehtiin eilen kotipihassa ja se olikin hyvä, ei ekaks ymmärtänyt mitä ollaan tekemässä kun ei oltu hallilla. Toi mulle targetin iloisena pari kertaa :)) Hassu. Kimi tuli just kotiin silloin ja palkkasi sitten keppien päässä. Ekaks pari kertaa ohi mut sitten muisti että jaa tää oli tää juttu. Pystyy lähettämään vinosta muutaman metrin päästä. Molemmilta puolilta ehkä neljä? kertaa.
Tän päivän kepit tehtiin yksin hallilla, targetin kanssa ja siellä se kyllä tajuaa mitä pitää tehdä. Ekaks leveemmällä ja kun meni niin hyvin niin kavensin taas vähän (3 kertaa kavennettu tähän mennessä, ite en mahdu enää kävelemään suoraan välistä.) Kaventamisen jälkeen juoksin vierellä, joka kerta oikein. Tähän mennessä pelkästään lähettänyt tekemään. Ei hämääntynyt. Pätevä pentu!

Kommentit