Lahden pentunäyttely 29.1.

Lahdessa oli kaksipäiväinen pentunäyttely viime viikonloppuna, ei sentään molempiin kuitenkaan innostuttu menemään. Valitsin tuon sunnuntain syystä että minulla oli vapaapäivä, ja että tuomarina ollut Nina Janger arvostelee schapeja muutenkin, saa melko totuudenmukaisen arvion sitten. Ilmoitin ne vielä uhkapelillä, kehuskelin vuoden vaihteessa, että en enää sovi mitään menoja yövuoron jälkeiselle päivälle. Aattelin että ei schapet kuitenkaan ekana ole. No ei tietenkään, pääsin töistä klo 7 ja schapet aloittivat kehän, ja olivat vuorossa klo 9. Hahahaaaa. Eihän Marika ja Reija mua siellä olis tarvinneet, tosin Sanna innostui ilmoittamaan myös Epun, ja lupasin sen esittää. Sannaa pikkuisen vielä itseä jännittää kehäänmeno. Eipä siinä, mielellään minä papulaatteja kehään vien jatkossakin!


Näyttelyyn oli ilmoitettu 4 pentua, joista 3 siis "meidän". Neljäs, saman luokan narttupentu oli pois. Eli ekana kehässä sitten tietysti Eppu numerolla 1. Yllättävän hyvin se lähti mua kuuntelemaan, seisomaan sen sain ihan kohtuullisesti, mutta raviin en saanut kunnolla kontaktia. Meni vähän pää alhaalla sitten. Hyvin silläkin tuntemattoman ihmisen kanssa kehässä meni, ei tuomariakaan pelännyt yhtään. Päinvastoin, Nina kun kyykistyi maahan, niin Eppu tunki häntä heiluen syliin pussailemaan :D Tuomaria vaan kovasti nauratti iloinen poika.Saatiin sitten KP ja Eppu samantien tietty PU, koska muita poikia ei ollutkaan.

Epun arvostelu yllä, liikkeistä mainittu etumatala menee kyllä ihan tämän esittäjän piikkiin, sen kontaktin puutteesta johtuen. Muuten aika mukava arvostelu poitsulla!


Sitten vuorossa tyttelit, ja tytöt esiintyivät mallikkaasti, Reijaa nauratti se parin kuukauden takainen pomppimiskuva Lahdesta. On Enkku kyllä edistynyt tosi paljon tuossa hommassa, hehän kyllä käyvät mätsäreissä treenaamassa, tosi hyvä! Matilda esitti taas Fiollan, ja siinä on kyllä niin ihana pari <3 Pikku Jollerii käyttäytyi "pikkuisen" paremmin kuin messarissa, ja Matilda luotsasi sen ykköseksi sunnuntaina.niin ammattimaisesti pikkulikat siinä esittäjineen jonossa <3

Fiollan ja Matildan kontakti <3
Enkun ihana pitkä paimenen askel :)


Fiolla pikkusen vauhdikkaana jälleen :D
Tytöt harjoittelee. Hienosti esitetty pikku Fiolla, kiitos Matilda!
 Tytöistä voiton vei siis Fiolla, Engla toinen. Nina antoi vain voittajille KP:t, vaikkei Englankaan arvostelu ollut ollenkaan huono!


EnglaFiolla


Sitten vielä ROP-kehä, ja siellä voiton vei Fiolla. Ja Eppu sitten VSP.
Kun mentiin rop-kuvaan, tuomari kysyi multa nauraen, että meinaatko saada sen uroksen seisomaan kuvaa varten? Mä tuumasin, että olen ihan vakuuttunut siitä! No ei se nyt ihan suorana seiso, mutta jotenkuten sentään :D Tykkään kyllä tuosta Ninasta tuomarina, on iloinen ja kannustava ihminen. Eikä kyllä mikään lepsu tuomari noinniinkuin aikuisillekaan.Kaikki kolme, Engla, Eppu ja Fiolla. Söpikset <3Kaikkia pentuja kehuttiin iloisesta esiintymisestä, se asia, sekä se että kaikilla kyllä päät kestää tuommosia tilanteita ihan huipusti, saa tämän kasvattajan ihan mielettömän iloiseksi! Ei ihmetellä uusia ihmisiä, uusia koiria, uusia tilanteita. Eikä vedellä häntä koipien välissä seinänvieriä pitkin. Kaikkiin vaan häntä heiluen ja avoimin ilmein <3 Ja on pakko sen verran kehua, kun yksi kasvatinomistaja oli ollut Tuire Kaimion luennolla nimeltä Tasapainoinen pentu, niin hän oli siellä tyytyväisenä myhäillyt. Samantapaisia viestejä kuuluu kyllä kaikilta, ei pelätty uudenvuoden paukkeitakaan yhtään. Ihan loistavaa! Nyt sitten on pentukehät taputeltu, pennut täyttävät kuun lopussa sen maagisen 9 kk ja junnuluokat kutsuvat!

Kommentit