Jipon agilityn viikkotreeni

Aiheena oli tällä kertaa ohjauksissa sylkkäri, ilman estettä meni näppärästi kun sitä ensin kokeiltiin. Tai ei sen ehkä pidä pompata siinä käännyttäessä ilmaan? No ei se tehny sitä kuin pari kertaa, sitten mentiin ihan maan tasallakin :) Siirryttiin sitten esteelle, eli ensin sylkkäri, hyppy ja siitä toinen hyppy. Selkeästi tätä joutui miettimään, sylkkäri kyllä onnistui mutta siitä eteni palkalle ravilla eikä laukalla. Täytyy laittaa treenilistalle ylös siihen mun hienoon treenikirjaan minkä nyt sitten ostin! Kaikille koirille omat välit lajeittain ja kaikki :D Ainakin yritän olla järjestelmällinen tästälähtien.

Kontaktilla nokittiin myös treenin aikana pariin otteeseen ja mentiin myös babypuomia kokonaisena. Tällä kertaa vaikkakin hihnassa niin löysällä hihnalla ja sai itse pysähtyä kontaktille, hyvä. Hienosti onnistui.

Yksinään rengasta ja pöytää taaskin, renkaan kanssa oli siiveke ja tehtiin siinä sitä sylkkäriä ja siitä renkaalle, tämä onnistui jo paremmin kuin aiemmin. Renkaan meni ok, palatessa lähtöpaikalle tuli pari kertaa väärästä välistä ennenkuin ehdin hätiin.

Aloitettiin keppien opettelu, vinokepeillä. Ne kun on alkuun kokonaan levällään niin Jippo tuli ne sitä toista laitaa pompsotellen, kai se luuli niitä hypyiksi :)) Laitettiin jo samantien enemmän kiinni, ohjaajan mielestä tää meni hyvin. Mä en tiedä kun en tuolla tyylillä ole ikinä opettanut. Tulihan se ne ihan vauhdikkaasti, hassulla tyylillä vaan. Kai se meni siitä keskemmältäkin jonain kertana. Ohjaaja piti siis kiinni ja itse kutsuttiin, palkan laitoin alustalle. Kujakepeillähän mä tämän opetan kuitenkin, hauska vaan nähdä miten noilla pujottelu opetetaan.

Meiltä loppui namitkin kesken kaiken, putkea mentiin jossain vaiheessa yksittäisenä, edelleen sen tassut meinaa siellä sutia. Leikkasin yks päivä kynnet niin kai siltä katosi pito taas.

Yritin muuten päästä koiratanssikurssillekin Jipon kanssa, olin vaan liian myöhään liikenteessä ja se oli jo täynnä varasijoja myöten. Suosio oli yllättänyt vetäjät, pitävät ilmeisesti toisen kurssin myöhemmin keväällä vielä. Toivottavasti sinne päästään, tuon ketterän pikkuisen kanssa se vois olla hauskaa!

Kommentit

Tessa sanoi…
Ihan superhöh tää teidän blogiviesti :( En muistanu yhtää vauvakoulua (ajattelin, että ihan niin kuin jotain ois keskiviikkona, mut en keksiny et mitä olis) ja kurjaa ettette päässeet koiratanssikurssille, ois ollu kiva kun oltais oltu samalla!
tuija sanoi…
No voi että, niin oliskin! Tai sittenhän sä voit pitää meille tanssikoulua ;)