Vapaapäivien agit ja tokot

Keskiviikkona:

Ekaks Jeculle vähän etenemistä, ensin alusta yhden esteen ja sitten kahden esteen taakse. Hypyt minikorkeudella. Eipä epäröinyt enää yhtään, lähti kuin ammus vierestä :D Hienoa! Sitten vielä 5 hypyn ja putken loivaa kaarrosta. Tässä olin kakkoshypyn takana vastaanottamassa ja jatkettiin eteenpäin. Olin neljännellä hypyllä myöhässä jo. Menin vähän pitemmälle ja lähdin heti liikkeelle, alkuun vähän hakemista rytmissä. Tosi tarkkaan pitää näyttää hypyt että ottaa ne matkalla, muuten tulee ohi. Sain onnistumaan kumminkin oikein viiden toiston jälkeen.

Sitten vielä keppejä, nää on nyt taas ollut huonolla treenillä pakkasesta johtuen. On niin rankkaa kuitenkin kropalle että pitää olla kunnolla lämmin eikä noilla mikään kiire ole. Ei ollut unohtanut kumminkaan, aika kivasti se kepittelee menemään. Toiselle puolelle tuli myös koira, alkuun oli vähän keskittymisvaikeuksia mutta sitten se unohtui. Otin pelkkiä eri kulmia, ei kavennettu. Leveys on sama kuin se nyt on parilla viime kerralla ollut mun mielestä. On se nää niin hyvin sisäistänyt että riittää kerta viikkoon treeni, voi tehdä muutakin jo. Jee!


Cassun kanssa otettiin keskiviikkona semmosta A:n jälkeistä tilannetta missä hypyt on samansuuntaisesti ja pitäis hypätä se yks hyppy ja kääntyä takasin samaan suuntaan. Putki houkuttimena hypyn takana. Jaakotuksella ja ihan vaan taakse jäämisellä ja käännöllä toimi molemmilla. Toisaalta se sen ekan kerran jälkeen jo oppi että tonne mennään. Tehtiin varmaan 4 kertaa ja sitten vielä niin että sinne putkeen mentiinkin. Hauskaa oli poitsulla.

Cassulle myös keppitreeni, mua edelleen naurattaa toi mun oho! kun käsi nousee liian korkealle ja Cassu hakee hypyn ja putken ennen keppejä :D Jaa että mitenniin itsenäinen ja irtoava koira...Mä vaan seison ku tatti kun yks tekee puol rataa esteitä. Ihana Cassu  <3


Torstai:

Sitten olikin jo niin paljon pakkasta että tehtiin tokoa vaihteeksi. Jeculle luoksetulo 3 kertaa, eihän sen vissiin olis tarkotus loksauttaa leukojaan tossa käden vieressä ;) Käsissä muutama mustelma ja naarmu sen muustakin intoilusta...Alon hyppyä 3 kertaa, alustalle nami ja hyppy, kääntyy niin seiso. Tää onnistu heti, autto se eilinen treeni tietty tohon mun viereltä irtoomiseen. Viimekshän tää oli vähän hassu Minnan mielestä ;) Meni silloin aika hitaasti esteen yli. Kun ei siinä paljon ole hyppäämistä kahden lankun yli. Nyt oli aikas pätevä, palkkasin siis esteen yli kun kääntyi kohti. Menin viereen ja palkkasin, ei siirtyile mihinkään. Siitä vapautin. Ruutua eka kertaa, alusta taasen sinne ja nami valmiiksi. Kun kääntyi niin seiso! Ja täähän toimi kun justiin oltiin sitäkin tehty. Kyllä siitä vielä tokokoirakin tulee!



Tehtiin pikkasen aksaa, puomia ja rengasta putken kautta. Sitähän ei ole tehty aiemmin kuin yksinään ja mä olen naksutellut kun menee läpi oikein. Joskus kaks kuukautta sitten ehkä. Sittenhän se oikeen innostu kun näytin alustan ja eka toiston jälkeen lisäs vauhtia reippaasti, vika toisto oli jo melko loistava, irtos putkeenkin monen metrin päästä :D  Ihmeesti noi asiat sen mielessä muhii, puomilla muisti kontaktin ja odotti jopa vapautuskäskyä! Pitäisköhän muuten leikata kynnet Jeculta, melkonen rapina kuuluu...



Cassulle kaukoja todella kaukaa, 10-12-16 askeleen päästä. Ei ongelmaa. No eikai kotihallilla.
Luoksetulon stoppia vinkupatukalla palkattuna, täähän olikin ihan järjettömän hyvä juttu Cassun mielestä. Ekaks ihan suoraan ja pysähtyy aika hyvään kohtaan. Sitten vaan riehuttiin ja juostiin ja pysähdeltiin. Lopuks vielä kokeilu, on tää parempi ku viikko sitten :) Ja mä oon ihan innoissaan kun tätä pystyy treenaamaan, ei ala hiipimään eikä tosiaan tullu ees ravilla.


Sitten aattelin että no kun se patukka on niin ihana niin tungen sen kainaloon ja tehdään silleen seuraamista. Vasemmalle käännökset on ihan onnettomia, juoksemisessa luuli että nyt revetään niin piti murahtaa että tuli viereen. Sitten menikin hyvin. Hidas käynti ihan loistavaa, miksei koko seuraaminen vois olla sitä kokeessa??? No mut on tää parantunut, kun vielä sais siirrettyä siihen koetilanteeseenkiin ton tyylin.


Lopuks ruutua Cassullekin, repeilin koko ajan kun ensin jätin Cassun odottamaan, vein palkan alustalle ja kutsuin ohimennessä Cassun mukaan niin jätkä kävi sen varastamassa ennenku tuli. No vein sitten uuden ja mentiin lähetyspaikalle, sanoin merkki! niin painu täysiä ruutuun ja kävi syömässä namin. Tän takia Cassulle ei laiteta namia valmiiks :D Merkki oli taas niin hauska että muutaman kerran läpättiin ja kaadettiin, enää se ei sentään purrut sitä. No sain mä pari onnistunuttakin ruutua. Ekalla alusta, tokalla ei.


On mulla kyllä pätevät pojat!

Kommentit

Sanna sanoi…
hauska että sä toivot että koko seuruu kokeessa ois hidasta käyntiä, mulle puolestaan kun sopis että koko seuruu tehtäs juosten :)
tuija sanoi…
Joo kun se malttaa keskittyä silloin. Juoksemisessa leviää sitten ihan totaalisesti...ehkä sitäkin vois treenata? ;)