Suunnitelmat plörinäksi

Menee kyllä vähän erilailla maaliskuu ja osa huhtikuutakin kuin piti, käsi murtui viime viikon maanantaina treenejä vetäessä ja sairaslomaa kuusi viikkoa. Toivottavasti nyt edes siiheksi kuntoutuu, vähän varoittelivat kaverit että ei välttämättä ihan niin mene. Jää sitten muutamat kisat, tokokoe ja koulutukset käymättä, kuunteluoppilaaksi aion mennä kyllä kaikkiin. Änkeän myös väkisin Tainalle ketyksi kisoihin mukaan ;) Ja se treenaaminen sm-kisoja varten, voi ei, saas nähdä kuin niiden nyt käy. No onneksi ei leikkaamaan sentään jouduttu, asento ranteessa on pysynyt hyvänä ja alkanut vissiin paranemaankin. Kipsihän jouduttiin vaihtamaan jo keskiviikkona uuteen kun ensimmäinen oli liian tiukalla ja painoi hermoa. Siinä kohtaa olisi saattanut myös se asento mennä pieleen. Jumpata pitäis 4-6 kertaa päivässä, syytä oliskin kun viime viikolla ei saanut kuin sormenpäät liikkumaan. Nyt jo sentään 90 kulmaan saa sormet pakotettua. Paitsi peukalo ei juurikaan liiku ja pikkurilli on tunnoton mutta liikkuu sentään. Koko ajan pitäisi pitää kohoasennossa että tuo julmettu turvotus laskisi, sehän se särkeekin kun sormet on ku nippu ei edes nakkeja vaan HK:n blöötä. Onneksi on oma suloinen lähihoitaja Jeccu joka muistaa joka päivää käydä hellästi sormet läpi nuolemalla. Ei nuole kipsiä eikä tervettä kättä että kyllä sillä joku taju on että jotain siinä on vialla.

Käsi turpos vissiin sekunnissa tapaturman jälkeen tommoseksi.
Murtumat on peukalon juuressa ja tuo pitkä luu vasemmalla "hieman" väärällä paikalla.
No, ei auta itku markkinoilla ja niillä mennään mitä pystyy tekemään eli tokoa ainakin jossain määrin voi treenata. Ei seuraamista tai mitään missä ollaan lähellä kun Cassu tökkii koko ajan kättä niin parempi tehdä esimerkiksi kakeja mitkä päätin että on sitten täydelliset kuuden viikon päästä ;) Jeccukin on oppinut kanssa jo kolmen askeleen päästä tekemään vaihdot oikein, hieno pentu! Metallinoutoa myös tossa yksi ilta treenattiin, Jeccu on tässä parempi kun ei vierasta materiaalia. Cassu tuo kyllä mutta tiputtaa mahdollisimman nopeasti suusta pois kun on lähellä. No, pikkuhiljaa tässä eteenpäin päästy kuitenkin. Kiipee-kiipee-pesupallin voisi kaivaa esiin ja tehdä myös sitä. Muistutteluna kun se puomin kontakti alkoi olemaan taas herran haltuun-osastoa.

Nuo särkylääkkeet on semmoista kamaa että ei juuri muuta ole tehnyt kuin torkkunut pitkin päivää. Kaupassa ja lääkärissä just jaksanut käydä. Tänään oli eka päivä kun alkoi tuntumaan että voisi edes vähän yrittää ulkoilla. Tosi upea ilmakin, ei muutakuin kamera kaulaan ja menoksi. Kimi mulle väitti että et sä yhdellä kädellä mitään kuvia saa mutta kyllä niistä joku omasta mielestä onnistukin :) Niin siis Kimihän meillä on nyt hoitanut koirien ulkoilutuksen täysin, en uskalla noitten kanssa lähteä pihaa pidemmälle kun niillä on yhdessä tapana kiskoa ja vähän eri suuntiin kaiken lisäksi.

Niin ja pääsin nyt kokeilemaan joskus haaveilemaani mosaiikkityötä, olen niitä aina ihaillut ja nythän sitä on aikaa tehdä ja pystyy yhdellä kädellä jopa tekemään. Aloitin lautasesta ja vähän nyt tässä harjoittelen, haaveena olisi tehdä pihalle semmoinen ihana pallo kukkapenkkiin. Ja vaikka lintuallas jne jne ;)) http://mosaiikkimiljoo.com/galleria/kuvagalleria3 Tuolla on kaikkia upeita juttuja mitä voi ihailla. Puutarhapöytä on oikeastaan se juttu mitä olen joskus haaveillut tekeväni mutta katsotaan nyt mitä sitä saa aikaan.

Tästä se lähtee :) Näkyy myös mun sievä punainen kipsi ja tuo asento mihin se kipsattiin.
Tämmöinen siitä tuli. Saumata vielä pitäisi.


Loppuun kuvia pojista lenkillä, kaikille ihanaa kevään odotusta!!




Jeccu upposi hankeen...

...Cassu ei :)

Attaaaaack!!!!

Ei ehdi jalat maahan osumaan kun juostaan!

Cassulla on Jecun häntä leukalappuna :)

Loiks! Karmea ponnistusvoima noissa Jecun kintuissa, hyppää ilman vauhtia Kimin rinnan korkeudella olevan hangen reunalle.

Nyt mäkin kysyn että näkiköhän se enää mitään? :))

Lumipallo, jee! Cassu jo kyyristyy valmiiksi odottamaan heittoa.

Meidän pojat :)

Taustalla meidän koto.

Kommentit