Kehityskaari

Lotta oli tämän päivän treenien jälkeen ihan innoissaan miten paljon me ollaan kehitytty, kun ajattelee sitä kun hän näki meidät ekan kerran. Mikä taisi olla vuosi sitten? Se kehityskaari on kuulemma ihan mieletön. Näkee että meillä on hauskaa radalla ja yhdessä ja molemmat haluaa tehdä lisää, koiran olemus muuttunut ihan täysin. Piti oikein halata kun sanoin että aika iso kiitos siitä kuuluu hänelle, on kyllä niin ihana ihminen vaikka onkin vähän orjapiiskurin vikaa ;) Pistää tekemään töitä tosissaan mutta kehuu myös jos on kehuttavaa eikä vaan ruoski.

Tänään sai kirmata taas oikein urakalla, ne kohdat missä aattelin että kusahtaa niin eipä käynytkään niin vaan ihan suoralla missä Cassu ei hypännyt matkalla olleita hyppyjä pelkästään näyttämällä. Heti kun ne käski hyppäämään niin kyllä meni mutta aika pitkään tehtiin töitä sen kanssa että mä vaan juoksen ohi ja näytän hyppyjä matkalla. Työn alle vielä jäi. Mä vähän aattelin että onko se niin vahvasti tokokoira ettei niitä hyppyjä oteta jos ei käsketä? No kisoissa se kyllä hyppää kaikki matkalle osuvat jossei ohjaa oikealle esteelle. Se on se kisavire. Myös tuo kohta oli sellainen että kun tulee putkesta niin näkee vaan kaukana menevän selän ja tulee kiire ottaa mamma kiinni ettei se mee karkuun.

Toinen kohta mikä oli vaikea, vaikka onkin irtoava koira oli putkesta 22 hypylle 23 kun puomi on välissä ja koira ei näe kuin jalat ja liikkeen eteenpäin niin tulee hypyn ohi. Sitä vahvistettiin ja se onnistuikin sitten ihan ok. Vähän valui kyllä 24 hyppy sitten ;)) Teemana tämän päivän treeneissä oli ajoitus ja rytmitys. Liike liike ja se liike! Superkivat treenit, nyt kyllä vähän pohkeissa tuntuu.



Videota tämän päivän treenistä, siinä kuuluu se hauska murina mitä Cassu pitää mennessään. Mä olen miettinyt tuleeko se siitä kun olen myöhässä tai ei mennä sinne minne se haluaa. Tai sitten vaan siitä että perkele kun on hauskaa! Nyt kun vielä muistaisi ne kaikki lentokone-ohjeet ym. mitä treenien aikana tuli :) Cassu pelastaa aika hienosti 8-putkeen eka kiekalla, pikkasen toi persjättö myöhässä...Lopussahan koko rata meni aika hyvin lukuunottamatta joltain tippunutta namia mikä piti matkalla syödä!?! Jumankauta. Pitäisköhän sille antaa joskus ruokaakin? ;)

Kommentit

Kielpi sanoi…
Te ootte sis NIIn taitavia <3
Jos ette oo tän vuoden SM kisoissa viel yksilöradalla niin ens vuonna ootte :)