Vapaapäivän puuhailut


Oli niin kivan radan Lotta taas tehnyt tiistai-illan koulutukseen että pitihän sitä sitten mennä yksinään reenailemaan. Olin illalla kuunteluoppilaana kun tällä kertaa ei ollut meidän vuoro. Katselemalla ja kuuntelemalla oppii kyllä vähintään yhtä paljon kuin ite tekemällä, into vaan tulee päästä kokeilemaan että miten sitä itte tostakin kohtaa suoriutuisi :) Kiva oli päästä vähän juttelemaankin Lotan kanssa niitä näitä kun porukka oli rataan tutustumassa. Todella mukava ihminen ja paras kouluttaja ainakin tähän mennessä minkä opissa itse olen ollut.

No rata oli tällä kertaa tämmönen: (Ihan ite tehty agiblues-ohjelmalla ja jos mittasuhteet on väärin niin turpa kiinni Jonna) ;D


Lähtöön oli monta vaihtoehtoa mitkä Lotta neuvoi, valitsin niistä mun mielestä meille parhaiten sopivan: eli vastaanottamaan kakkosen taakse ihan siivekkeen viereen, muuten olis valunut liian pitkälle. Alakroppa kolmosta kohti mut yläkroppa kohti kakkosta ja vasemmalla kädellä koira hyppyjen yli, siitä oikealla kädellä kolmoselle ja sieltä putkeen 4, ennakoiva valssi hypylle 5. Eka kerralla tuli aika laaja kaarros vitosen takana, tokalla kerralla tein aiemmin niin meni paremmin. Eli olin jo selkä vitosta kohti kun Cassu tuli putkesta. Siitä puomille, toi oli aika hauskan näkönen hässäkkä luonnossa kun kolme putkea vierekkäin ja puomi siellä välissä. No putkeenhan se ekalla kerralla paineli yllättäen :) Lotta neuvoi aiemmin että ei pidä edes ajatella muuta kuin puomia niin kyllä sinne se menee, näyttää vielä vähän ylöspäin niin varmasti onnistuu!

Okei, sitten se toka kierros missä oli parempi käännös vitoselta niin menihän se sinne puomille. Ja juoksi koko puomin, otti kontaktin ja loistavasti haki kepit vaikken menny kovin lähelle kun halusin nähdä miten kaukaa hakee. Kasilta hakemaan nenästä ja vie ysille, onnistu. Kympiltä hypylle 11 eipä irronnukkaan niin kaukaa kuin luulin, tähän breikki. Tai sitten lähdin liian aikaisin keinua kohti koska tauon jälkeen otettiin hypyltä 10 ja haki hypyn 11 kun pidin ohjauksen päällä enkä laskenut kättä liian aikaisin. Ohjaus keinulle ja itte eteenpäin että ehtii keinun jälkeiseen tilanteeseen, jäi suorittamaan, teki kunnolla eikä tullu lentokeinua. Persjättö ja yritin tehdä viskileikkausta mut hyppäs esteen 15 takas kun ei sitä olla tehty aiemmin. Enkä viittiny sitä nyt sitten ruveta opettamaankaan, tehtiin siis plan B.

Keinulta asti uusiks, persjättö pituuden jälkeen ja valssi 15:sta ja valssilla putkeen. Vilkas kyllä väärää päätä putkesta mut ei sitten menny sinne kumminkaan. Takaakierrot onnistu hyvin ja sitte taas breikki. Sitten jatkettiin hypyltä 18 ja puomille, meni ok, yritin saada putkeen 20 mut hinku takas puomille :) yllätys kun sieltä on sitä palkkaa viime aikoina saanu....näin kävi vissiin pari kertaa, tulipahan puomia juostua. Loppuhypyt: yhden kerran meni viimesen hypyn ohi niinkuin vähän epäilin että saattaa mennä jos änkeen liian lähelle. Jää tarpeeks kauaks niin haki sen hypynkin. Kokeilin välistävetonakin sitten kun halusin niitä treenata, sylkkärillä 23:lle ja onnistu hyvin! Kivat treenit, olis ollu hyvä saada videolle että olis päässy analysoimaan ;) varsinkin sitä puomia...

No sitten haettiin kotoa Jeccu ja Kimi ja lähdettiin jäälle jäähdyttelemään :) Siellä vietettiin sitten reilu tunti, poitsut onnessaan kun sai juoksennella hulluna. Joo ja kävi Jeccu vähän "paimentamassa" yhtä hiihtäjää, piti yrittää nilkkoja näykkiä-onneks tuli pois kun huuteli...



Jeccu tutki pilkkiavannon olisko tullu kalaa tolla tyylillä :)
Oli poitsut sitten valmiita päikkäreille kun kotiin päästiin ja saivat massut täyteen ruokaa. Ihana ilma oli kyllä ulkoilla kerrankin ja ihan kevättä rinnassa jo!

Illalla sitten vähän naksuttelin Jeculle, kosketusalustaa ja uutena juttuna sellasta pilates-lautaa missä on puolipallo pohjassa. Tasapainon takia nääs ja ettei se keinu sitten joskus hirvitä. Ollaan vasta siinä että kaksi tassua laudalla, tarkotus olis että menis sinne kaikilla tassuilla ja sitten aikaa pidentämään. Cassulle ihan pikkasen tokoa: istu-maahan-seiso vaihtoja, katoin maton raidasta että liikkuuko vaihtojen aikana. Ei se kyllä liikkunu mun nähdäkseni, tosi pätevä poika! Mut vasen takatassu sen on aina pakko siirtää sen jälkeen kun on noussu seisomaan jostain syystä? Maahan-istu-vaihdot on tosi hienot, ei liiku ollenkaan. Huomenna alkaakin sitten tokokurssi nro 2, kiva päästä ohjatusti taas tokoilemaan.

Kommentit