Jyväskylän kolmossija vitosella...ja lievällä yliajalla

Käytiinpä Jyväskylässä vaihteeks kääntymässä, joku oli ajoittanut lähdön vähän väärin ja olin 15 minuuttia ennen ekaa rataa paikalla....paniikki! Matkalla ehin jo aattelemaan et hemmetti jos minit ja medit tutustuu rataan yhtäaikaa niin siihen en kyl ehi millään. No ihme et eka rata meni ihan plörinäks, ei paljon ehitty lenkkeilemään ja Cassu-paralla tais olla järkky hätä kun heti radan jälkeen ku päästiin ulos niin ei ku kakalle. Yritä nyt ite siinä sit rataa vielä mennä...Eikä oo kyllä juuri itelläkään muistikuvia koko radasta, kauheeta se varmaan oli katella. Lievästi sanottuna olin itelleni vihanen.

No ennen toka rataa käytiin pitkällä lenkillä ja sitten mp3 käyttöön ja musat soimaan ja radanrakennusta kattomaan. Muutama kohta oli aika mielenkiintonen ja rataantutustumisessa huomasin aika monta kohtaa missä täytyy olla tarkkana ettei lipsahda esteitten ohi...oikeestaan mikään este ei antanu suoraan seuraavalle vaan piti joku pieni suunnanmuutos tehdä. Käytiin sitten vielä minien menon aikana palloa heittelemässä ja saatiin ihan hyvä draivi päälle molemmille. 

Eli rata oli tämmönen:

Eka mielenkiintonen kohta oli toi kepeiltä 11 hypylle, se suju kyllä yllättävän hyvin. Jäin hypyn taakse ja vedin Cassun takaspäin ja yli hypyn. Kepeillä tapahtu jotain omituista, pysähtykö vai käväskö pois kepeiltä ja tuli takas? Mun aivot ei taas ehtiny tajuta siinä jännityksessä ;) Et en ole loppujen lopuks varma tuliko se vitonen tästä, luulisin niin kuitenkin. Ton 14-putken haki ihan hienosti. Noi putken suut oli ihan oikeasti tolleen vähän vinossa johonkin suuntaan ettei nyt ainakaan ihan liian helppoa olis ollu :) Seuraava kohta mitä pelkäsin oli että putkesta ulos tullessa ajautuu hypyn 15 ohi, mut sain siinäkin vaan käännettyä vähän kropalla parempaan linjaan. No sitten hyppy 16 olis ollu niin kivasti renkaalle mihin Cassunkin linja oli mutta käänty kyllä sitten hypylle 17 kun ehdin siihen näyttämään. Joo ja sitten aattelin että hypyn 18 jälkeen vedän sitä itteäni kohti ja siitä käännän putkeen...no saahan sitä aatella, en ehtiny sinne millään, sai niin paljon vauhtia noilta hypyiltä tietty että oli hypännyt hypyn 18 ja oli putken takana ulkokaarteessa ennenku ehdin hätiin :) Tai sitten olis pitäny tulla ulkokautta mut en tiiä miten siinäkään olis ehtiny..No kävi tekemässä kunniakierroksen putken ympäri ja meni oikeesta kohdasta sisään. Sitten toi viimeselle hypylle kääntö oli kans semmonen että olin melko varma että pamauttaa 4-hypyn väärään suuntaan tai menee just ohi noilla sen kaarroksilla siitä ja jäin ihan törkeesti putken suulle seisomaan et vauhti melkeen pysähty ja siitä sit vika hyppy. 

Kolmossija siis tällä suorituksella, olin kotiin jo lähdössä kun luulin että tuli 10 mut kävin vielä kisakirjaa hakiessa kattomassa tulokset ja yllättäen oltiinki kolmosia! Ekalla oli nolla ja yliaikaa ja tokalla (ainoana) miinusaikaa mut vitonen ja meillä vissiin 4 sekkaa yliaikaa ja se vitonen. Tais vaan 4 koiraa 14:sta saada tuloksen ylipäätään, aika monta hyllyä pamahti. Eipä montaa nollaa tullu millään radalla, aika kinkkisiä kohtia oli mut olin kyllä tyytyväinen että niistä melkein kaikista selvittiin. Ja saatiin palkintoja ja kävin sitte vielä Pandan tehtaalla herkkuja tuliaisiksi hakemassa :)

Kommentit