Kontaktit "laatikko"treenillä

Laatikko vaihtui lasten pesupalliks kun siis laatikkohan (pahvinen) oli tuhottu kauppareissun aikana, eikä ollut kyllä muutenkaan hyvä kun ei ollut kovin tukeva. Toi palli on hyvä kun on liukuesteet jaloissa ja päältä karhennettu, sain neuvon et voi liimata päälle jonkun matonpalan jos luistaa mut ei näköjään tartte. Cassun kanssa tätä on tehty yhteensä vissiin 10 kertaa, välillä oli tauko laatikon puuttumisen takia. Sain vihdoin aikaiseksi tällä viikolla ostaa ton kun sain treeneissä Satulta vinkin millä itse tekee :)

Tarkoitushan siis olisi että hakeutuu ilman neuvoja, käden heiluttelua ym ohjeistusta sinne, kauhee hinku mulla olis liittää siihen käskysana mutta ei kuulemma saa vielä. Mahtuu muuten hyvin tollaselle pikkujakkaralle schapekin istumaan, Cassu testas senkin ;) Ja kohta se käskysana on: uudestaan...minkä kuulee kun kattoo videota :D :D No katsotaan, 4.5. tulee Lotta Vuorela kouluttamaan ja kertomaan tosta hommasta sitten lisää. Nykyään joudun aina soittamaan Jonnalle ja kysymään että mitä nyt sitten tehdään kun ollaan tässä vaiheessa? Toivotaan että tällä saa kontaktit kuntoon!

Tälleen Cassu siis suoriutui, Jeccu huutaa taustalla hulluna :) Sai muuten hyvää häiriöpaikkamakuuta samalla, Cassu aina odotti vuoroa kun tehtiin Jecun kanssa. Eikä piipannu! Jeccu joutu kyllä olemaan Kimin sylissä, ei olis muuten tullu mitään...Siis vuorotellen tehtiin.



Jecun kanssa ollaan tehty tota nyt kaks treenikertaa, ekalla kerralla tako alkuun etutassuilla pallia ja kävi raivona kattomas että: Miksei tästä saa NAMIA?? Tietysti kun siihen kosketusalustaan kosketaan etutassuilla. Hassu poika, huomas että joutu oikeen käyttämään aivojaan kun rupes läähättämään ennenkuin tarjos pallin ylimenoa ja takatassut osu ja silloin naksautin. Muutaman kerran onnistu ja silloin lopetettiin siihen. Tällä kertaahan se rupesi sujumaan aika hyvin, ei se kaikkia aivosoluja ole takonut pilalle ;)

Kommentit

Kielpi sanoi…
Jeccu: palkkaa se siihen kun sen peppu on vielä ylhäällä siellä. elä ole hidas. palkkaile ja namita se usealla namilla peräkkäin siihen lootan päälle. jos se humpsahtaa alas. ole neutraali. elä enää puhu/huido mitään sellasta. Eli liitä siihen se että sen tulis pysyä asennosa, kunnes se vapautetaan, mielellään vapautussanalla. pidä tuo, että olet hiljaa ja annat sen itse etsiytyä tuolille. Kohdassa 3 olit kerran aika hyvä. Myös ihan loppu lopussa oli yksi hyvä.. tosin ilman vapautussanaa ja palkkaa vapautuksesta.

Cassu ei ajattele omilal aivoillaan enää. oot liittänyt käskyksi sanan "uudestaan" ja se tarkoittaa : "mene-tuijan-näyttämään-kohtaan-2on2off-asentoon" sitä osaat kyllä kehua oikein ja vapautat sen oikein.

Yhistä molemmille jacun itsenäinen oikean tavan etsiminen, ja cassun vapautus rituaali.
tuija sanoi…
No hyvä et oli ees yks oikein :D Huomasin itekin et oon myöhässä, kannattaa siis videoida! Sitä vapautuskäskyä mä en oo tarkotuksella siihen liittänyt kun ei osaa vielä hakeutua siihen oikein. Joo Cassun tiedän mut en osaa häivyttää, meenkö ihan lähelle ja siitä pidennän matkaa? Ilman huitomisia :)