Vuoden hauskimmat kisat

Oman seuran kisat 28.-29.12., julmettu määrä startteja, hienoja suorituksia, upeita koirakoita ja ilon kyyneleitäkin nähtiin. On tuo agility vaan niin mahtava laji! Molemmat pojatkin olin ilmonnut kisoihin, meidän suoritukset ei nyt niitä niin upeita ollut, mutta hauskoja kuitenkin! Tuomarina molemmilla Anne Viitanen. Kolmosten radoilla oli kaikilla keppi-putkiansa. Kahdella siitä selvittiin, yhdellä ei. Joten siitä plussaa. En tiiä mistä muusta sitä vois keksiä? :D No, ainakin siitä että Cassulla oli ihan järjettömän hauskaa! Ei tietoakaan epävarmuudesta, haki kyllä ihan itse esteet jos ohjaus oli vähän sinnepäin. Ainoastaan vika radalla mä ohjasin, alun 11 estettä ja sitten se kohta mitä etukäteen pelkäsinkin, kusahti. No kai se kusahtaa kun ohjaa ihan suoraan sinne putkeen...Noilla radoilla tuli melkolailla sama fiilis kun sillä yhdellä Mujusen hyppärillä, millä se karkas esteellä 4 omille linjoilleen. Saviojakin mulle yksissä kisoissa sanoi että: "Ei se enää sua kuuntele kun et osannut ohjata." Tämä keskustelu käytiin radalla, minä seisoin siinä Annen vieressä ja Cassu teki omaa rataa sillä välin. Että semmonen itsenäinen paimenkoira :D No mutta sehän lukee ihan rotumääritelmässäkin! Mieluummin kyllä tehdään iloisia hyllyjä kuin niitä hitaita epävarmoja nollia, ihan anyday!

Agiradat:

Hyppyrata:




 Jeccu oli toisissa kisoissaan, ja kun kenraaliharjoitukset meni hyvin niin kisat sitten ei-niin-hyvin. Sillä on vielä enemmän intoa ja vauhtia kuin taitoa, joten kepit meni molemmilla radoilla pieleen kun ei vaan malta niitä tehdä, harmittavasti törmäsi eka radalla renkaaseen ja tiputteli sitten rimoja kun hyppäsi sen jälkeen hypyt liian myöhään. Kokemattoman koiran virheitä kaikenkaikkiaan, varmuutta kun saadaan tuohon menoon lisää niin hyvä siitä tulee! Se kun vielä tuolla kisoissa innostuu lisää, niin ei oikein malttais vaan pitäis päästä jo eteenpäin. Pitäis kyllä ennen niitä seuraavia kisoja ehtiä hallille pikkasen korjaussarjaa tekemään...




Tähän päätteeksi Tuija tekee uudenvuoden lupauksen, aksaa mennään tästä eteenpäinkin hauskalla sekä iloisella asenteella, enää ei turhaan ajatella tuloksia eikä nollia etukäteen. Ne tulee jos ja kun tulee siinä sivussa!

(ps. lupaan kyllä yrittää ohjata paremmin ;) )

Kommentit