Vuoden ekat kisat

Käytiin Cassun kanssa kahdestaan Ojangossa kisaamassa loppiaisena. Jecunkin piti lähteä mukaan, mutta aikataulusta olisi muodostunut mulle melko rankka, joten se jäikin kotiin. Maksiykkösten rata alkoi 9.05 ja mä pääsin töistä kolmelta yöllä. Medikolmoset alkoi sentään onneksi vasta klo 12.

Eka rata meni samaan malliin kuin viime kisoissa, elikäs Cassu oli sitä mieltä että hän itse kyllä osaa päättää mitkä esteet mennään ja missä järjestyksessä. Ohjausta ei kuunnellut kyllä juurikaan, jos oli esim. putkesta tullessa suoraan edessä jotain niin sinne, eikä edes korvaansa lotkauttanut mun suuntaan. Ainoa mikä sillä radalla toimi yhdessä oli putki-puomierottelu, käskyllä vaihtoi selkeästi putkesta suuntaa puomille, JES! Ja keinu mentiin aika reippaasti.

Väliajalla kävin tekemässä vähän ohjausharjoituksia harkkaesteillä, sekä keinua ja puomia. Ennen rataa vielä tokoa pa:n muodossa. Toka rata menikin sitten omasta mielestä aika kivalla ohjauksella, tommoista sen yhteistyön pitäiskin olla. Jotta nyt ei täydelliseksi menisi, niin tällä radalla sitten ei toiminut se keinu eikä putki-puomierottelu. Jälkeenpäin kun on hyvä olla viisas, niin mun olisi pitänyt jäädä hypyn luo, käskyttää kontaktille ja antaa sen itse hakea se. Koska nyt mun käden epämääräinen liike sekä oma liike vei sitä. Mutta noinniinkuin muuten, niin ihan hienoa menoa tuo rata! Oltais ehditty jopa aikaankin, vaikka tuo ei kyllä sitä parasta Cassun menoa ollut, huolimatta huonosta keinusta ja siitä että kaikki kontaktit radalla, pituutta 188 metriä ja etenemä 3.8. Saa olla siis tyytyväinen, tästä on hyvä jatkaa!

Tuomarina oli eka radalla Jari Suomalainen, ja hän tykkäsi selvästi laittaa ansaesteitä melko liki suoritettavia esteitä (tai no, jonkun mielestä ehkä ei kovin lähellä, Cassun kanssa ne ansaesteet saattaa olla erit kuin muilla ;) ), tokalla Sami Topra, kenen radoilla myöskään en aiemmin ollut ollut. Molemmat kivoja juostavia ratoja, just mun makuun!

Toka radasta on videokin, kiitos Markolle kuvaamisesta!



Kommentit