Nauravan koiran epiksissä

Jippo osui myös Pätysen kuvaan! Jesh! Lupa kuvan käyttöön kysytty ja saatu :)

Elikkäs käytiin Lotta Vuorelan uuden treenihallin avajaisissa Riihimäellä Ipanan kanssa. Mielessä treeni vieraassa paikassa kisaamisesta. Hm, tuo nyt ei näköjään välitä, paikka ku paikka :) Keskittyminen on sillä kyllä ihan superia, ei sitä haittaa mikään. Kaikille ihmisille ja koirille pitää häntää vispata, kun elämä nyt vaan on niin ihanaa! :D Sen näkee tuon ekan radan alussakin, täytyy kattoa ettei sen ropelli irtoo joku kerta. Menossa mukana oli taas myös Metku ja Ransu, ihania vauhtipoikia! Metkulla oli vähän metkut mielessä eka radalla, eikä ihan nyt treenitauon jälkeen jaksanu mammaa kuunnella, kun hurlumhei-menoksi vaan. Onneksi olin alakerrassa katsomassa joten mun ohjeet (huudot) Ilonalle ei kuulu videolla-ainakaan kovin selvästi ;) Taitavat ja vauhdikkaat menomonot ovat Jecun ja Iksun lapsoset saaneet. Saattaapi olla että joku tästä triosta jo tänä vuonna virallisilla radoilla nähdään...

Meidän radat, nauratti tolla ekalla kerralla kun ajauduin liian lähelle putkea, niin kiljuin iiiiih yrittäessäni ehtiä takasin ohjaamaan, no en ehtiny joten yks hyppy jäi välistä :D Aattelin jo aiemmin että eka rata mennään persjätöillä ja toka valsseilla. Persjätöillä meni pitkäks, justjust saa otettua ton yhden hypyn ihan reunasta. Joten hyvä tietää, tommosiin tilanteisiin tungetaan siis valssia!



Pakko on laittaa poikienkin radat, näistä näkee miten iloista schape-energiaa taas muille näytettiin! :D
Metkun radat:



Ransun menoa:






tulokset kisoista

Mihinköhän seuraavaksi, 14.1. Ojangossa olis näköjään epikset mutta hitto kun on työvuoro. Vinkkiä tulemaan oman seurasi epiksistä!! Kiitos! :)


Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Höh! Etkö luota siihen et Tova starttaa virallisissa kisoissa tänä vuonna? Hänelle pitäisi ensin saada parit epikset alle. Toivottavasti niitä järjestetään jossain helmikuussa sillä tammikuu menee varmaan juoksuihin. Plus et hänen keppinsä ja mm keinua pitää saada treenattu ja varmiksi.
tuija sanoi…
No tottakai Tova aloittaakin, puhuin vaan nyt tuosta paikalla olleesta triosta :) Luulen että Tova on varmaan ensimmäinen kuka kisamaan alkaa. Meillä ei ole vielä kepit yhtään kunnossa. Keinu onneksi on lempiesteitä. (Viitaten Cassuun joka pelkää sitä.)
Marika Forslund sanoi…
Luulen kyllä et ehkä Ransu aloittaa kisaamisen tässäkin lajissa ennen Tovaa. Mut suon Ilonalle tämän kunnian. Tähtäimessä ois meillä ehkä maaliskuun kisat, jos ei niin oma seura järjestää viralliset kisat joka kuukausi sen jälkeen. Maaliskuun kisoissa ois Savioja ja Siimes tuomareina. Saas nähdä mitä Tova osaa silloin.
tuija sanoi…
Mä en edes ajattele vielä milloin sitä aloittais. Kunhan rauhassa edetään niiden keppienkin kanssa. Muutenhan se kyllä olis ihan valmis ykkösiin.
Jaana sanoi…
Oli kyllä iloista menoa kaikilla. Todella sähäkkää sakkia koko trio - ja Tova myös. Nähty on.
tuija sanoi…
Mä en ole valitettavasti nähnyt Tovaa kuin videolta, ja sähäkkä tyttö kyllä tosiaan on sekin! Hauskaa kun kohta saadaan olla siskosten kanssa samoilla radoilla :D