Kepukat jatkuu...

Keppejähän me mentiin tekemään, mutta pitihän sitä käyttää hyväkseen hallilla ollutta rataakin. Kun ei tosiaan viikkotreeneihinkään päästy. Enste tehtiin rataa, koska Jipossa oli niin paljon taas virtaa että keppeihin ei olisi kumminkaan keskittynyt kovinkaan hyvin. Ekalla yrityksellä ei pysynyt lähdössä, mutta luulen että se vaan harhautui kun haistoi maassa olevaa karvamyttyä, ja sitten vaan unohti mitä oli tekemässä. Mutta tekeehän se taas sitäkin että lähtee heti kun käännyn eikä odota lupaa. Täytyy nyt oikeasti tuohon kiinnittää huomiota. Mutta hienosti jää kauas, tulee esteiden kautta eikä niistä ohi mun luo. Ja mukavasti sujahtaa väärään päähän putkea kun olen hidas sekä näkee sen pään eikä kuuntele ohjausta. Muutama kerta muistutusta että pitää myös kuunnella. Hypyltä 5 kääntyy ihan sairaan hienosti kutoselle, kun ohjaan sitä niinkuin ohjaisin Cassua. Enkä vaan huitase hypylle ja jatka toiseen suuntaan. Argh mua, ohjaa sitä koiraa!! Pakko oli tehdä itelle muistutukseksi pikkunen video, noissa käännöksissä sitä sitten aikanaan taas hävitään tai voitetaan niitä sekunteja!





Tässä sitten koko pätkä, semmoinen ennen ja jälkeen-video ;) Onhan se jo kauheen taitava, hienosti se ohjausta kyllä seuraa kun joku vaan ohjaa! Tuossa nurkassa oli putki ansaesteenä, mihin se ei kuitenkaan kertaakaan lipsahtanut että siitä mulle pointsit ;)Hypyt on ollut nyt ja viime kerralla 35, eipä se hirveästi menoa haittaa. Joten medikorkeudessa ollaan!




Kepukoita lopuksi, taas vasta videoita katsottuani tajusin miten kauan sitä kuitenkin treenattiin ensin. Joten yllättävällä innolla se kumminkin vielä jaksaa niitäkin tehdä. Alkaa jo vähän hakemaan pomppimista, kerran sitä yritti yhden pompun verran, mutta vielä riitti tuo harppominen. Selvästi mietti siinä vaiheessa kun tuli yksin mua kohti, että miten nämä pitikään suorittaa. Hyvä! Aivokopalle duunia. Tämä loppu mennään sentti kerrallaan, se näyttää olevan sopiva määrä kaventaa. Tänään tehdäänkin taas pelkästään keppejä, käydään äkkiä hallilla ennenkuin lähdetään Hannan ja Raipen kanssa metsään.


Tämän päivän treenit lisätty; sivuetäisyyttä, itse aloituksen hakeminen niin että minä keppien loppupäässä. Aloitusleveys 12 cm, kavennus kaksi vikaa toistoa 11 senttiä kun meni niin hyvin.

 

Kommentit

Kata sanoi…
Noi Jipon kepit näyttää kyllä tositosi hyvältä!
tuija sanoi…
Kiitos Katariina, toivotaan että saatais lopultakin treenattua ne kuntoon :) Nyt vaan ootellaan että päästään sinne halliin takas!